Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Když vám to děláme pusou, chceme, abyste věděli těchto 7 věcí

  • 11. dubna 2023 | 06:00

    Pokud milujeme muže, tak jsme schopné a ochotné pro jeho potěšení udělat maximum. Samozřejmě je nám jasné, že každý z vás miluje orální sex, pokud ne, je to opravdu jedna výjimka, která potvrzuje pravidlo. Ne vždy na to máme náladu, chuť a vůbec – je to složitější a mnohdy bychom si přály, abyste věděli, jak se při tom cítíme.

  • Trochu uznání by neškodilo

    Autor: shutterstock

    Na začátek – pokud to mezi námi začne být žhavé, měl by být partner už v bodě, kdy se dostaneme k jeho poklopci, aspoň trochu připravený. Pokud se ovšem musíme ústně dostávat z nuly na sto, pak to stojí dost úsilí, za které bychom si zasloužily alespoň trochu uznání. Nepotřebujeme konfety a zlatou trofej, ale víte, s jakými komplimenty nejdál dojdete!

    Podívejte se také na video, co ženy rozhodně nechtějí slyšet v posteli:

    Video se připravuje ...
    Tohle v posteli slyšet nechceme! • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)

  • Strkání nepomůže

    Autor: profimedia.cz

    Jsme ženy a máme dobře vyvinuté smysly, takže je nám jasné, co po nás chcete, a nemusíte nás do toho dostrkat. Takové to jemné zatlačení na hlavu, kterým se nám snažíte „jemně“ naznačit, že by vám udělala dobře trocha orálního potěšení, může být spíš na škodu. Tohle gesto v nás může napěnit krev, a jestliže jsme jen trochu chtěly, tak po tomhle jsme bez nálady.

  • Chrániče na kolena

    Autor: shutterstock

    Ano, je nám jasné, že pokud stojíte a my před vás submisivně poklekneme na kolena, abychom se dostaly blíž ke zdroji, je to dost sexy. Není ale možné tohle dělat kdykoli a hlavně kdekoli, pokud nehodláte s sebou nosit polštářek nebo chrániče na kolena. Jisté povrchy prostě bolí.

  • Pohled k nezaplacení

    Autor: shutterstock

    Zatímco vás orálně uspokojujeme, chceme pro vás také pěkný výhled. Je jasné, že vyšpulená prdelka by mohla být to pravé ořechové. Vůbec by nebylo na škodu, kdybyste utrousili pár pěkných komplimentů, aby nám šlo dílo lépe „od ruky“.

  • 69 je občas trochu komplikovaná

    Autor: shutterstock

    Zdá se to jako ideální poloha: Vy uspokojujete nás, my vás. Ale pro ženy je potěšení také značně závislé na koncentraci. Pokud děláte to, co děláte, dobře, naše koncentrace na to, co děláme my, polevuje. O ženách se říká, že mohou dělat několik věcí najednou a vše stíhají, v sexu je to jiné.

  • Varování by neškodilo

    Autor: shutterstock

    Zkuste si představit, že máte hluboko v krku něco, z čeho najednou začne stříkat tekutina. Vystříknou vám do očí slzy a zakuckáte se. Takhle přesně se cítíme my s vaší chloubou v ústech, takže příště prosíme o drobné varování, pokud to na vás půjde, abychom se připravily.

  • Ručník v ringu

    Autor: shutterstock

    Pokud dojde na situaci, že se snažíme už asi půl hodiny, a vy se ani zdaleka neblížíte koncovce, potom nemůžete očekávat, že budeme pokračovat donekonečna. Jsme jen lidi a naše panty a svalstvo v oblasti tváří už pravděpodobně v tento okamžik chytly permanentní křeč. Je na čase hodit ručník do ringu a vzdát to!

    Podívejte se také na video, co muži nemají rádi, když v posteli děláme:

    Video se připravuje ...
    10 věcí, které muži v posteli nesnášejí • VIDEO: BPŽ/iStock.com/ccmixter.org

Klíčová slova:  sex, orální sex, erotika, jak na to