Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

50 odstínů šedi: S kým vším si to rozdával Christian Grey?

28. března 2014 | 16:00

Hvězda netrpělivě očekávaného filmu Padesát odstínů šedi, který se má v kinech objevit 14. února 2015, Jamie Dornan, je zřejmě velmi vhodně vybraným představitelem charismatického Christiana Greye. V sexuálních scénách totiž může báječně těžit ze svých zkušeností!

Jamie Dornan možná vypadá jako plachý mladík, ve kterém byste rozhodně nehledala budoucí super-celebritu. Pravdou ale je, že má tento rodák ze severo-irského Belfastu na svém kontě dost zářezů z rybníčku slavných a krásných žen.

Když Lindsay Lohan odtajnila seznam svých slavných milenců a bez uzardění ho naservírovala médiím na stříbrném podnose, ocitlo se v něm také jméno budoucího Christiana Greye. Logicky tak vyvstala otázka, která nás všechny zajímala - jaké další slavné ženy prošly Dornanovou postelí?

Na jeho nemravném seznamu se kromě modelky opředené skandály prý mimo jiné objevily také kokainová princezna Kate Moss a herečka proslulá svojí štíhlostí - Keira Knightley.

"Nemyslím si, že bych někdy mohl být stejně slavný, jako Keira. a ani bych nechtěl. Dost mě děsí skutečnost, že se kolem vás neustále motají fotografové a někteří dokonce před vašim domem tráví dlouhé dny a noci, aby ulovili nějaké pikantní snímky. Přijde mi to kreténské.",nechal se slyšet Jamie Dornan.

Jestli bude stejně slavný, jako Keira sice nevíme, ale rozhodně jej můžeme ujistit, že od února příštího roku ho na ulici bude potkávat podstatně víc lidí, než doposud.

Autor: brig