Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Neuvěřitelné! Chystá se další díl knihy Padesát odstínů šedi

13. února 2014 | 10:00

Pokud jste už dočetla Padesát odstínů svobody, jistě víte, jak končí. Těžko proto předpokládat, že by se autorka této (prozatím) trilogie rozhodla pokračovat a popisovat nám šťastné rodičovství pana a paní Greyových. Jenomže E. L. James zřejmě chystá něco mnohem, mnohem většího!

Tou senzací, kterou autorka naznačila na svém twitterovém účtu je napsat celou trilogii znova. Nic objevného, říkáte si? Proč číst znovu to, co už bylo napsáno? Protože tentokrát uvidíte celý příběh z pohledu samotného Christiana Greye!

E. L. James
Autor: profimedia.cz
Mnoha slečnám a ženám na celém světě by se tak mohl splnit jeden z tajných snů - zjistit, co se děje v hlavě panu tajemnému. Což je ostatně i to, po čem touží po celé tři knihy jejich hlavní hrdinka Anastacie Steelová.

Nejenom že tedy budeme napjatě čekat celý rok, než nás do sedaček v kině připoutá první film Padesáti odstínů šedi, navíc ještě musíme doufat, že E. L. James pouze nežertovala a opravdu plánuje napsat román z pohledu Christiana.

Padesát odstínů šedi
Autor: entertainment weekly
Poprvé se totiž o nápadu napsat čtvrtou knihu ságy, z pohledu Greye, autorka zmínila v listopadu 2012, v rozhovoru pro Hollywood Reporter. "Ten nápad tam vždycky byl. Teď si to jen musím pořádně promyslet.", říká E. L. James a dodává: "Opravdu jsem strašně zvědavá, jak by kniha vypadala z pohledu Christiana. A přesně tohle je to, co mám v plánu napsat příště."

No, nechme se překvapit.

Autor: brig