Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzkoušeli jsme erotické pomůcky: Bouřlivý orgasmus i rozdrážděný bod G

31. ledna 2013 | 14:00

Žádná z nás už neřeší ono dilema, jestli mít či nemít doma erotickou pomůcku. Otázka spíš je, jakou si vybrat.

Na začátek si odpovězte na zásadní otázky. Jste klitorálně, nebo vaginálně vzrušivá? Chcete mít designový kousek, nebo hračku, která co nejvíc připomíná mužský penis? Tři následující pomůcky jsou nejprodávanější a nejoblíbenější. Už víme proč.

Venušiny kuličky Je Joue Ami

Venušiny kuličky slaví návrat na pulty erotických obchodů hlavně díky románu 50 odstínů šedi. Hojně je totiž používá hlavní hrdinka. Důležité je si ale uvědomit, že samotné zavedení kuliček do pochvy vás k bouřlivému orgasmu nedovede.

Existují dva přístupy, jak používat Venušiny kuličky: léčivý a erotický. To v překladu znamená, že je můžete zavádět a užívat i pro zpevnění svalů pánovního dna. Tyto svaly jsou nesmírně důležité, a nejen proto, abyste si mohla lépe užívat sex. Pro tento účel používejte kuličky zejména zejména při chůzi. Tím, jak se v sobě budete snažit kuličky udržet budete posilovat poševní svalstvo i svaly pánevního dna. Začněte s lehčími, až si na ně zvyknete, můžete začít zavádět i těžší.

Pokud si s nimi chcete užívat příjemné, erotické pocity, zaveďte si je vleže a přitom si drážděte klitoris. Je možné, že tak vznikne jedinečná kombinace vjemů, které vás nakonec i nečekaně přivedou k úplně jinému druhu orgasmu.

Připomeňte svému muži zapomenuté erotogenní zóny!
Autor: Profimedia.cz
Pro zavádění kuliček je ideální být alespoň trochu vzrušená, uvolněná a vlhká. Když ale používáte kuličky čistě "pro zpevnění pánevního dna“, většinou vás nenapadne se předtím vzrušit. V tom případě použijte trochu lubrikantu.

Vibrátor Fifi
Vibrátor Fifi
Autor: www.intimity.cz

Možná si vybavíte, jak z tohoto vibrátoru, kterému se přezdívá králíček, byla v seriálu Sex ve městě nejdříve nadšená Miranda a na její doporučení ho začala používat i Charlotte, která nakonec přestala vycházet ven a jen si užívala. Tahle erotická pomůcka je totiž výjimečná tím, že umí zároveň dráždit jak uvnitř pochvy, tak i na klitorisu. Vypadá jako klasický vibrátor, ale má dvě malá, vibrující „ouška“, která se z boku přiloží na klitoris a jemně ho masírují.

Doporučuji před samotným zavedením dráždit pouze klitoris - kterýmkoliv dílem Fifi - a poté jej použít i vnitřně.  Celý tvar vibrátoru dává možnost velmi dobrého zamíření na bod G a současně i na klitoris. Vibrace nejsou úplně běžné, jak je známe z většiny vibrátorů, ne tolik intenzivní, ale velmi přijemné. Určitě ocení všechny z vás, které milují intenzivní masáž klitorisu a zároveň je vzrušuje i dráždění v hloubce pochvy.

Připomeňte svému muži zapomenuté erotogenní zóny!
Autor: Shutterstock.com
Pulsator Stronic Eins

Musím přiznat, že mi na vibrátorech vždycky vadilo, jak silně vibrují. Sice mají tvar pánského přirození, ale jinak ho ničím nenapodobují. Pulsator sice vypadá jako vibrátor, ale nevibruje. Dokáže se v těle hýbat tam a zpátky, stejně jako mužský penis. Ale má tu výhodu, že má lehce zahnutou špičku, čili hezky dosáhne i na G bod a svými pohyby ho příjemně dráždí. Musím říct, že něco tak překvapujícího jsem dlouho nezažila.

Autor: Alice Rossi