Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Flirt, sex i rozvod:Telefon unese všechno

18. ledna 2013 | 07:00

Erotické textovky píše téměř každý druhý člověk a většina je rozhodně neposílá svému partnerovi. Po telefonu jsme nevěrné, flirtujeme, dráždíme, ale nemáme problém se přes sms i rozejít.

Mobily změnily nejen způsob, jak komunikujeme, trávíme volný čas, nebo sháníme informace, ale i způsob, jak se milujeme. Polovina z nás prostřednictvím mobilu flirtuje, a to často s někým jiným, než s vlastním partnerem, 41 % respondentů alespoň občas pošle SMS s erotickým vyzněním a pro 41 % respondentů do 25 let je SMS standardním způsobem rozchodu. To vše vyplývá z nedávného průzkumu pro společnost Vodafone.

...
Autor: profimedia.cz
Erotické zprávy

Mobil snese všechno, i lechtivou provokaci a erotické narážky. Alespoň občas pošle takovou smsku 41 % respondentů z průzkumu. Týká se to hlavně mladých. Zatímco lidé nad 65 let tvrdí, že erotické zprávy přes mobil neposlali ani jednou, mezi mladými od 18 do 34 let je posílá více než polovina. Ti odvážnější nezůstanou jen u smsek, ale zkouší i sex po telefonu. Celkově přes mobil flirtuje alespoň čas od času necelá polovina všech respondentů, a z toho více než 60 % s někým jiným, než se svým partnerem.

Pozor na odhalení

Pokud nemáte čisté svědomí, flirtujete přes mobil s kolegou, nebo jste nevěrná a schováváte si milostné smsky, dejte si pozor. Podle průzkumu totiž už 17 % Čechů odhalilo nevěru prostřednictvím mobilního telefonu a jejich počet každý den stoupá. Nejčastěji to na vás praskne seznamem sms zpráv, dále archivem hovorů, a v nakonec textovkou zaslanou nesprávnému adresátovi.

Kopačky ve třech větách

Mladí lidé s mobilem tráví víc než tři hodiny denně, takže nemají problém ho použít i k usnadnění nepříjemných partnerských chvílí. Přes 41% mladých se klidně rozchází právě pomocí sms.

Cizí zprávy se nečtou! Člověk může narazit na nepříjemná překvapení. A když se šmírování provalí, hrozí mu dokonce vězení!
Autor: profimedia.cz
Špatně ukryté tajemství

Obecně s mobilem hřeší spíše muži, ale ani ženy nejsou zcela nevinné.
12 % mužů a 10 % žen nemůže půjčit svůj mobil partnerovi, protože by mohl objevit něco, co nemá.

Autor: MAJ