Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

10 mužů prozradilo, kdy nejvíc žárlí na své přítelkyně

  • 23. září 2016 | 06:00

    Přestože myšlenkové pochody žen a mužů jsou diametrálně odlišné, žárlivost máme společnou. Všichni víme, jakou paseku může žárlivá scéna udělat ve vztahu. Pojďte nakouknout do duší desítky mužů, kteří se svěřili, čím je jejich přítelkyně dokážou dovést k podobným scénám. Některé nebudete chápat!

  • Jakub (26)

    "Moje přítelkyně nemá absolutně problém s tím, aby si našla nové kamarády. Ráda se seznamuje s novými lidmi a já pak žárlím. Připadá mi totiž, že mě pak vymění za někoho nového," říká Jakub. 

    ...
    Autor: Shutterstock

    Přestat se stýkat s novými lidmi a přáteli ale není řešením. Nechcete přece nechat se  omezovat. Zamyslete se ale nad tím, zda věnujete partnerovi dostatek pozornosti, aby se necítil odstrčený.

  • David (25)

    "Nemám rád, když má přítelkyně přidává na svůj profil selfie. Je to, jako by si říkala o pozornost jiných mužů. To jí já nestačím?"  

    Víme, jak si zvýšit sebevědomí. Stačí k tomu pár jednoduchých triků.
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud patříte k těm, kteří sociálními sítěmi žijí, a není dne bez selfie, zamyslete se nad tím, jak vaše fotografie pro druhé vyznívají. Můžete zkusit vcítit se do pozice vašeho partnera. Jak příjemně by vám bylo, kdyby jeho vypracovanou postavu obdivovaly jiné ženy? 

     

  • Luboš (31)

    "Vždycky začnu žárlit, když moje přítelkyně projevuje lásku více k svému psovi než ke mně." Žárlit na psa? Opravdu? 

     

    V Americe jeden nalezený pes zachránil život jedenadvacetiletému chlapci, který dostal záchvat. Od té doby od nich neodešel.
    Autor: Shutterstock.com

     

     

     

  • Miroslav (45)

    "Nemám rád, když moje žena nosí příliš vyzývavé oblečení. Takový pohled je přece jen pro mé oči."  Klasika. Co když se ale jeho přítelkyně obléká vyzývavě právě kvůli němu?  

    Jak vypadaly boty před sto lety?
    Autor: Shutterstock

     

     

  • Radek (32)

     

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    "Občas žárlím na to, že žena má to privilegium nosit v sobě naše dítě." Myslíme, že při porodu by si to dotyčný rychle rozmyslel!

     

     

     

  • Tomáš (29)

    "Má přítelkyně nastoupila do stejné práce, kde já už rok pracuji. Snažil jsem se svého šéfa přesvědčit, aby mi přidal, ale nedařilo se mi to. Pak přišla má přítelkyně a dostala rovnou více peněz. Teď je na mě naštvaná, že žárlím." 

    Neodbývejte se v práci jídlem z fast foodu.
    Autor: Shutterstock.com

    Láska na pracovišti není tabu jen tak pro nic za nic. Takovéto soupeření možná patří na pole práce, ale do vztahu určitě ne. Málokterý pár zvládá oddělit práci od soukromého života, pokud pracují společně ve stejném zaměstnání. 

     

  • Richard (40)

    "Závidím své přítelkyni, že se jí podařilo shodit více kilo než mně." Závidět úspěch u svého milovaného partnera? V tomto případě dotyčný miluje spíše sebe než ji.  

    Nemůžete pořád hubnout? Možná věříte dietním nesmyslům.
    Autor: Shutterstock.com

     

     

     

  • Jan (43)

    "Jsem záletník, přiznávám. Ale nesnesl bych pomyšlení, že by mi moje přítelkyně zahnula. Zasloužím si nejspíš zvláštní místo v pekle." Záletník zpytující svědomí, ale neschopný svou touhu přemoci. Co s ním? Asi každá z nás ví... 

    ...
    Autor: Shutterstock

     

  • Zdeněk (28)

    "Žárlím na svého nejlepšího kamaráda. Moje přítelkyně s ním tráví totiž spoustu času. Bojím se, že mě za něj vymění." Žárlivost je podle nás opodstatněná, je až příliš lehké překročit hranici kamarádství... 

    Igor trojku nerozchodil.
    Autor: Shutterstock.com

     

     

     

  • Robert (34)

    "Občas žárlím na přítelkyni, protože její rodina je velmi bohatá." A pro Roberta z toho nic nekápne, že? Co takhle zapracovat na svém vlastním životě?

    ...
    Autor: Shutterstock

Autor: luh
Klíčová slova:  láska, láska a vztahy, žárlivost
Diskuse ke článku
.