Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

11 znamení, že byste do toho měli praštit

  • Poznáte, kdy je čas skočit do manželství po hlavě?
    27. listopadu 2014 | 06:00

    Chodíte spolu věčnost, máte společný byt, psa a kamarádky a i rodiče nenápadně vyzvídají, kdy že tedy bude ta svatba. Jenže vy si stále nejste jistá. Máme pro vás deset jasných signálů, že se nemusíte bát do toho praštit.

  • Máte stejné dlouhodobé cíle

    Chvalte svého muže. Ale musíte to správně naplánovat
    Autor: Shutterstock.com

    Nemusíte nutně oba toužit uspět ve stejném oboru nebo postavit dům. Pokud jste však zajedno v tom, kde a jak chcete žít, jaké hodnoty považujete za důležité a zda dáváte přednost založení rodiny, nebo kariéře, je pravděpodobné, že se vám bude po zvolené cestě kráčet ve dvou příjemně.

  • Vaše rodiny si padly do oka

    rodina
    Autor: Shutterstock

    Jistě, berete si jeho, ale všechno je mnohem snazší, pokud vám sedí i jeho nejbližší. Budete se s nimi muset stýkat, ať už se vám to líbí nebo ne, a rodinné sešlosti mohou být noční můrou stejně jako velkou zábavou.

  • Chybí vám, když je pryč

    Musela odejít do azylového domu.
    Autor: Shutterstock.com

    Užít si čas od času samoty je fajn, ale je úplně přirozené, že toho, koho milujete, postrádáte. Koukat na seriály a cpát se zmrzlinou je fajn, ale jen na chvíli. Mnohem větší legrace je, když je vaše láska někde nablízku. Pokud se vám po příteli stýská, když musí na pár dní z domu, je to jasné znamení, že je váš vztah silný.

  • Přemýšlíte o tom, jak vaše rozhodnutí ovlivní toho druhého

    Vyznání lásky
    Autor: Shutterstock.com

    Rýsuje se před vámi nějaká zásadní životní změna? Nová práce, změna kariéry, cesta do zahraničí? A přemýšlíte o tom, jak to ovlivní váš partnerský život? Pokud ano, je to v pořádku. Popravdě, i méně dramatická změna například v délce nebo načasování pracovní doby může váš společný režim negativně ovlivnit. A dokonce i to, když se zdržíte s kamarády v hospodě, přestože jste slíbila přijít včas. Je totiž pravděpodobné, že s kocovinou druhý den nestihnete vše, co bylo v plánu, nebo nebudete mít sílu se partnerovi dostatečně věnovat.

  • Snášíte své zlozvyky

    Neschovávejte se před nepříjemnými debatami o sexu
    Autor: shutterstoclk

    On chrápe a jeho ponožky jsou po celém bytě. Vy mluvíte ze spaní a máte ve zvyku běhat po bytě v pyžamu až do oběda. Každý máte nějaké zvyky, které může ten druhý považovat za otravné. Kouzlo šťastného vztahu spočívá v tom, že vám navzájem nevadí. Nebo je dokonce považujete za roztomilé.

  • Nemáte před sebou tajemství

    láska
    Autor: Shutterstock

    Víte, kolik oba vyděláváte, zhruba za co utrácíte, kolik máte závazků z minulosti, i to, že on v sedmnácti nosil modré vlasy a náušnice a vy jste se prala s anorexií. Jistě, žena by si měla nějaké malé tajemství nechat, ale držme se těch spojených s naší krásou a bývalými muži. Pokud jste k sobě upřímní teď, vydrží vám to i v manželství.

  • Podle všech jste perfektní pár

    ...
    Autor: shutterstock.com

    Pár už jste s někým v minulosti určitě tvořila, ale zdaleka ne všem vašim blízkým byl váš vyvolený po chuti. S tím současným však podle všech tvoříte perfektní pár. Věřte jim!

  • Prošli jste si i těžkými časy

    pár v nesnázích
    Autor: Shutterstock

    Prožili jste spolu spousty krásných chvil, ale není každý den slunečno, a tak se i vám nevyhnuly krizové situace a hádky. Ale ustáli jste je, a to je nejdůležitější. Těžké časy vás určitě neminou, ale vy už víte, jak si v neradostných chvílích poradit a jak si být navzájem oporou.

  • Nemusíte neustále myslet na to, jak vypadáte

    domácí pohoda
    Autor: Shutterstock
    Klidně můžete chodit doma ve vytahaných teplákách, viděl vás opilou, viděl vás uřícenou po výšlapu na Sněžku, zná vás rozespalou, unavenou, naštvanou, s make-upem i bez. Zkrátka nemusíte se před ním nijak maskovat ani omezovat. Miluje vás totiž takovou, jaká jste, a vy jeho. A ano, i s tím, že mu občas smrdí nohy.

  • Jste dobrý tým

    muž a žena
    Autor: Shutterstock

    Ve dvou se to lépe táhne, to je všeobecně známý fakt. Spolupracovat ale znamená vnímat toho druhého a dělat kompromisy. Pokud dokážete společně a bez hádek vyřešit složitý úkol, jako je například sestavit postel z Ikea, dokážete všechno.


  • Víte, proč ho milujete

    Kdy mu říct, že ho milujete?
    Autor: Shutterstock.com

    Kdybyste teď měla složit svůj vlastní svatební slib, víte celkem přesně, co byste řekla. Milujete ho totiž nejen kvůli jeho krásným očím a svalnaté hrudi, ale především pro jeho vlastnosti, které z něj dělají toho, kým je.

Diskuse ke článku
.