Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Všechno, co by muži měli vědět o menstruaci. Ve vlastním zájmu!

  • Taková jemná masáž beder udělá z menstruující bestie krotkou a vděčnou samičku.
    5. listopadu 2014 | 06:00

    Když přijde na měsíčky, jsou muži obvykle v koncích. Jsme náladové a přecitlivělé a oni nemají páru, co si s námi počít. Nechápou, že v těchto dnech ztrácíme nad svým tělem kontrolu. A navíc jsme v neustálém stresu z toho, zda se jim nehnusíme, protože jsme nafouknuté, rozbolavělé, upocené, nevyvoněné a ještě se nám kazí pleť. Možná by mužským pomohlo bližší vysvětlení toho, čím vším v období menstruace jejich milované procházejí. Zde je manuál.

  • Zažívací peklo

    Sydrom dráždivého střeva člověka na záchodě zaměstná.
    Autor: Shutterstock.com

    Menstruace není provázena jen krvácením. Bohužel ji doprovázejí také střevní potíže, plynatost, nadměrné pocení, bolesti břicha, hlavy, kloubů, zvýšená teplota a někdy i zvracení. Není tedy vůbec snadné se udržet čistá, voňavá a svěží, jak se vám snaží namluvit reklamy na tampony a menstruační vložky. Takže se pánové smiřte s tím, že cca 4 dny v měsíci právě nevoníme. A až budete chtít nějak vtipně komentovat, že jsme protivné kvůli periodě, vzpomeňte si, jak jste vyváděl, když jste měl naposledy rýmičku. Je to de facto totéž.

  • Svoje bombarďáky nedáme

    Kalhotky
    Autor: Shutterstock.com

    Je nám jedno, co si o tom chlapi myslí, ale když máme své dny, chceme své pohodlné bavlněné gaťky. A bůh ochraňuj každého chlapa, který se je pokusí znectít nějakou poznámkou ve stylu: „Pěkný prádlo, babi.“ Až budete ochotní nosit slipy tanga, můžeme se o tom bavit. 

  • Rudé stopy

    intimní partie
    Autor: Shutterstock.com
    Tedy spíš nahnědlé. To se prostě může stát. Zkrátka krvácíme a čas od času to může zanechat stopu na našem oblečení, povlečení, ručnících apod. Jediné, co můžete udělat bez rizika, že budete krvácet z nosu, je to bez řečí strčit do pračky, tu zapnout, a vyprané prádlo pověsit. Budeme za to na vás velice milé, i když je nám blbě tak, že bychom bez mrknutí oka utopily bezpočet koťátek.

  • Hlazení pomáhá a hlavně na křeče

    Menstruace někdy bolí, ulevit od bolestí může sex
    Autor: Shutterstock.com

    Menstruační křeče je těžké muži přiblížit. Ale zkuste si představit, že máte uvnitř varlat malé trpaslíky, kteří vám je zevnitř stahují do svěráku. Jste v obraze? Tak potom je vám jasné, že potřebujeme tišící prostředky, vlídné slovo a především pohlazení. Taková jemná masáž beder udělá z běsnící bestie krotkou a vděčnou samičku.

  • Menstruační pomůcky

    Ilustrační foto
    Autor: Profimedia.cz

    Tampony a vložky. Už jen pohled na ně muže obvykle děsí. Navíc se zkrátka vyskytují ve společných prostorách jako je záchod či koulpena. Čas od času můžete dokonce narazit na nedostatečně spláchnutý tampon v toaletě nebo použitou vložku v odpadkovém koši. Představte si ten bordel, kdyby jich nebylo, a prostě spláchněte, nebo vyneste koš. Nebo máte lepší nápad, jak to řešit?

  • Neprovokujte raněnou šelmu

    Vztek je dobré se naučit ovládat.
    Autor: Shutterstock.com

    Ano, míváme během menstruace mizernou náladu. Vy byste ji měli ještě horší, vzpomeňte na rýmičku. Takže ty čtyři až pět dnů se určitě zvládnete chovat tak, abyste nám nedávali záminky ke stížnostem. A pokud ne, tak se prostě nedivte. A ani nezkoušejte nás obviňovat, že jsme podrážděné kvůli menstruaci. Nemůžete vyhrát. A schválně, troufli byste si to na svojí matku?

  • Přetrhněte se

    V nanucích a zmrzlinách je schováno spoustu kalorií, tuku a cukru. Jenže, co dělat, když jsou tak dobré...!
    Autor: profimedia.cz
    Jestli je nějaká chvíle, kdy pro nás máte udělat první poslední, je to během menstruace. Skočte nám pro zmrzlinu, čínu, křupky a cokoli si vymyslíme. Vyneste odpadky, umyjte nádobí, uspěte děti, přineste nám snídani do postele… Jsou to jen 4-5 dní v měsíci. Ty ostatní děláme tohle všechno obvykle my a často mnohem víc. To je přece dobrý obchod, ne? 

  • Milování nechte na nás

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Někdy se stává, že se nám během periody hormony zblázní tak, že se proměníme v poživačné dračice. Ale toho si bezesporu všimnete a pokud ne, tak o sex zrovna nestojíme. Věřte nám, že samy nejlépe víme, jak se cítíme a jak moc krvácíme. A když už vám dáme zelenou, nechte se vést. Jsme během menstruace mnohem citlivější, takže dáme přednost dlouhému mazlení před tvrdou rychlovkou.

  • Na prsa jemně

    Bradavkový orgasmus je fenomén, kterého mohou docílit ženy, pouhou stimulací prsou
    Autor: shutterstock
    Během menstruace jsou naše prsa a především bradavky extrémně citlivé, takže pokud dojde na něžnosti, buďte opravdu něžní. Zkuste si představit, že bychom hrubě zacházely s vaším penisem hned po té, co vyvrcholíte, a bude vám jasné, proč. Hranice mezi drážděním a působením bolesti, je velmi tenká. 

  • Dopřejte nám pohodlí

    Endometrióza je velkým strašákem všech žen
    Autor: Profimedia.cz

    Nedivte se, že během menstruace vylovíme ze skříně vytahaná trička, volné rifle, pohodlné leginy a mikiny. Oblékáme se tak, abychom se při tom všem utrpení cítily alespoň o trochu lépe, ne kvůli vám. A jediná správná odpověď na všechny naše pochyby, zda nevypadáme tlusté, nemáme hnusnou pleť a nejsme zkrátka odpudivé je: „Jsi neuvěřitelně sexy a nedala bys sis čokoládovou zmrzlinu?“

Klíčová slova:  menstruace, milování, láska a vztahy, muži
Diskuse ke článku
.