Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Výzkum: Co láká mladíky na zralých ženách? Nezávazný sex!

Koloušek se dostal do spárů dvou zralých šelem
21. ledna 2014 | 09:30

Stále více mezi mladými muži roste obliba ve vztazích se staršími ženami, mnozí je preferují mnohem raději než dívky ve svém věku. Jak je to možné a co je k těmto ženám, mnohdy o generaci starším tolik táhne?

Cougars neboli pumy, jak ženám ve zralém věku, svolným randit s mladými kluky, říkají v anglicky mluvících zemích, získávají stále větší oblibu. Říká se, že čtyřicátnice na prvním rande má mnohem větší šanci na sex než dvacetiletá slečna.

Většina dotazovaných mladíků se svěřila, že je nejvíce láká myšlenka nezávazného vztahu. Ženy v tomto věku už totiž netouží po dětech nebo zakládání rodiny, chtějí si užívat života a to se vším všudy. Také jejich sexuální vyspělost a zkušenosti z nich dělají skvělé milenky, od kterých se mláďata mohou lecčemu přiučit. Jsou také mnohem otevřenější a svolnější k experimentům. Mladým mužům na těchto ženách imponuje také jejich sebevědomé chování.

Ve vztahu, kde figuruje takhle velký věkový rozdíl, se musíte připravit na to, že budete narážet na opovržlivé nebo posměšné pohledy ostatních. Občas s tím mají problém právě mladíčci, bývá jim proti srsti, když jsou nazýváni koloušky, křupavými salátky a podobným přezdívkami.