Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Dosáhněte dokonale hladkých nohou díky olejovému peelingu s drcenými semeny šípku

21. září 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Pokud toužíte po dokonale hebkých nohách, máme pro vás tip, který by vám mohl pomoci – Onclé Olejový peeling s BIO šípkovým olejem. Tento výjimečný produkt obsahuje drcená semena šípku, extrakt z rostlinných kmenových buněk AKOSKY APIUM a 98 % komplex vysoce kvalitního aktivní oleje, což vám pomůže dosáhnout úžasných výsledků.

BIO šípkový olej je známý svými výživnými a hydratačními vlastnostmi. Obsahuje bohaté množství vitamínu C, který působí jako antioxidant, chrání pokožku před poškozením volnými radikály a podporuje tvorbu kolagenu. Díky tomu jsou vaše nohy hydratované, pevné a pružné.

Drcená semena šípku odstraňují odumřelé kožní buňky a zanechávají vaši pokožku hladkou a jemnou. Peeling navíc podporuje obnovu pokožky a redukuje jemné nerovnosti, čímž vám pomáhá získat rovnoměrný tón pokožky na nohou.

Extrakt z rostlinných kmenových buněk AKOSKY APIUM pak představuje moderní a inovativní ingredienci. Tato složka má schopnost podporovat obnovu a regeneraci pokožky, což je zvláště užitečné v oblastech náchylných k suchosti a drsnosti, jako jsou paty. Díky tomu jsou vaše nohy nejen hebké, ale také získají zdravě vypadající a svěží vzhled.

Nejvýznamnější složkou Olejového peelingu od Onclé je však 98% komplex vysoce kvalitního aktivního oleje. Tento komplex spojuje různé přírodní oleje, které mají blahodárné účinky na pokožku. Patří sem oleje z jojoby, mandlí, kokosu a mnoho dalších. Tyto oleje jsou známé svou schopností proniknout hluboko do pokožky, poskytovat dlouhotrvající hydrataci a chránit před ztrátou vlhkosti.

Autor: Melitrade

Jak používat olejový peeling pro dosažení dokonalých hebkých nohou? Nejdříve si omyjte nohy a odstraňte veškeré nečistoty. Poté aplikujte malé množství olejového peelingu na vlhkou pokožku a jemně masírujte kruhovými pohyby. Důkladně opláchněte a osušte. Pro dosažení optimálních výsledků doporučujeme peeling aplikovat dvakrát týdně.

Výsledkem bude váš nově objevený způsob, jak mít nohy hebké, jemné a mladistvé. Olejový peeling s BIO šípkovým olejem, drcenými semeny šípku se stane vaším spolehlivým spojencem na cestě k dokonalé pokožce nohou za každé situace.