Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Buďte po ránu krásná i bez make-upu!

Buďte ráno krásná díky jednoduchým tipům, kterém nezaberou čas.
21. listopadu 2013 | 13:00

Známe to všechny! Kruhy pod očima, ospalý pohled, bledá pleť - tohle nás mučí po ránu. A chmurný listopad naše trápení ještě umocňuje. Přinášíme vám jednoduché tipy, díky kterým budete ráno vypadat odpočatě a svěže.

1. Zacvičte si

Přivstaňte si o pár minut a věnujte je drobnému protažení celého těla. Rozproudíte si krev a získáte svěží a zdravou barvu v obličeji. A pokud vám při představě ranního cvičení naskakují osypky, vyrazte alespoň do práce velmi svižnou chůzí.

2. Studená sprcha

Všichni ráno toužíme po horké sprše, která prohřeje naše tělo. Zkuste se překonat a vysprchovat se alespoň vlažnou vodou, která vás nastartuje. Potom si opláchněte obličej studenou. Minimalizujete tím oteklé oči a dodáte pleti lesk.

...
Autor: Shutterstock

3. Zázračné náušnice

Náušnice nejsou jen na parádu, dokážou také dodat svěží vzhled vaší pokožce. Zvolte výrazně modré nebo zelené, které rozjasní vaše oči i pleť a odpoutají pohledy ostatních od drobných nedokonalosti. Stejně tak vás rozjasní jiný barevný doplněk i veselé oblečení, které nabije energii vás i vaše okolí.

4. Citrusy

Zkuste dopoledne sníst alespoň jeden citrusový plod, který vám dodá energii a svěží vzhled. A pokud si nedokážete představit dopolední pojídání kyselého ovoce, alespoň k němu čichejte. Vaše smysly dokážou zázraky.

5. Oční kapky

Zarudlé a oteklé oči mohou spravit i oční kapky. Pokud je nemáte předepsané od lékaře, nepoužívejte je denně. Kápněte si pouze ve stavu nouze, kdy jsou vaše oči zarudlé a oteklé víc než jindy.

A jaké triky používáte po ránu vy?