Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nákupy za hubičku: Blesk se slevovou knížkou vychází již tento pátek!

19. listopadu 2013 | 22:00
Prezentace klienta |

Kdo z nás by si nepřál nakoupit co nejlevněji, obzvláště když Vánoce už pomalu ťukají na dveře? Pokud si i vy rádi dopřejete luxusní módní značky za zlomek jejich ceny, nenechte si ujít páteční číslo Blesk TV Magazínu!

Čím je páteční Blesk TV Magazín tak výjimečný? Naleznete v něm šekovou knížku plnou skvělých akcí, díky kterým ušetříte na nákupech až 60% z původní ceny zboží. Čekají vás mimo jiné také kupóny na slevu do sítě obchodů s hračkami Sparkys, na nákup elektronického zboží v Datart, nebo na sortiment nákupní galerie Mall.cz.

Luxus za zlomek ceny

Zimní tyrkysový kabát, Made in Italia, www.italiedoskrine.cz
Autor: italiedoskrine.cz

Pro fantastickou slevu až 60% na značkové oblečení nemusíte navíc ani vyrazit z pohodlí svého domova. Využijete ji totiž na vybrané značky v internetovém obchodě www.italiedoskrine.cz, kde naleznete kvalitní italskou módu a doplňky za bezkonkurenční ceny. Vybírat můžete například ze značek jako Calvin Klein, Guess, Valentino, Replay, Dolce&Gabbana, Ed Hardy a mnoha dalších.

Milujte své boty

Dámské kotníčkové boty, ana Lublin, www.italiedoskrine.cz
Autor: italiedoskrine.cz

Pokud si ale rádi zboží před nákupem pořádně prohlédnete, osaháte a vyzkoušíte, pak se tento víkend vydejte do nákupního domu Kotva v centru Prahy. Celé čtvrté patro se totiž během soboty a neděle promění v naprostý ráj shoppaholiků a kralovat mu nebude nic jiného, než nesmrtelná vášeň mnoha žen a dívek - boty.

Paolo Santini - styl a kvalita

Na více než osmi stech metrech čtverečních naleznete stovky párů bot od značek Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Loap, Husky a mnoha dalších.

Vaší pozornosti také by také rozhodně neměla uniknout značka Paolo Santini, která získala v loňském roce na festivalu Styl & Kabo ocenění Top Model, za dámskou kotníčkovou obuv v kombinaci hladké a broušené usně s precizním designovým zpracováním. Jejich modely, včetně aktuálních zimních kozaček si můžete prohlédnout i zakoupit ZDE.

Také luxusní boty značky Paolo Santini seženete o víkendu v Kotvě se slevou
Autor: archiv firem

O víkendu si tak v pražské Kotvě jistě vyberete z letní i zimní kolekce obuvi prestižní značky Paolo Santini a mnoha dalších, na jejichž modely navíc uplatníte také jednu ze slev z šekové knížky. Nezapomeňte si proto koupit páteční Blesk TV Magazín a o víkendu vyrazit do Kotvy.

Dopřejte si Ježíška už v listopadu, určitě si to zasloužíte!

Slevová knížka vychází v deníku Blesk již tento pátek!
Autor: blesk