Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

19 hříchů, které prostě musíte zažít

20. září 2011 | 06:22

Jsme rozumné, musíme se ovládat a nesmíme dělat hlouposti. Jenže alespoň jednou za život je třeba přestat se ovládat a dopustit se bláznivých hříchů naprosto bez výčitek svědomí.

Každá z nás ví, že utratit poslední peníze před výplatou za boty je nesmysl, že nechat si cizím mužem říkat, jak jsem úžasná, je nemorální a sníst na posezení čokoládový dort se šlehačkou dietní sebevražda. No a co? Pro jednou se svět nezboří. Hoďte všechny obavy za hlavu a zkuste si s námi krásně zahřešit. Uvidíte, že se vám to bude líbit...

1. Utraťte peníze na domácnost

Celý život hlídáte rodinný rozpočet a máte přesně vymyšleno, kdy a za co můžete utrácet? Buďte nerozumná, vyzvedněte poslední peníze a kupte si boty na jehlovém podpatku, ve kterých budete vypadat sexy. S nevinným výrazem pak poproste partnera, aby vám s financováním domácnosti nějak pomohl.

2. Celý den buďte v posteli

Klidně se vymluvte šéfovi, že vás ukrutně bolí hlava, břicho, nebo zub a „válejte“ se ve svém milovaném povlečení. Z postele vylezte maximálně pro něco k jídlu nebo pro kafe. Práci doženete zítra.

Pohovka z ratanu je velmi pohodlná, nepřetržitě svádí k odpočinku. Ze stejného materiálu je i stolek u pohovky.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

3. Nechte si číst z ruky

Ať vám vědma prozradí, co vás čeká, na co si dát pozor a bez čeho nebudete šťastná. Co na tom, že na čáry a kouzla zas tak nevěříte...

Cestování je zábava
Autor: profimedia.cz
4. Odjeďte sama na víkend

Prostě se v pátek sbalte, oznamte rodině, že jedete na dva dny ke kamarádce, do lázní, nebo na chatu. Dejte jim pusu na rozloučenou, ujistěte je, že se v neděli opravdu vrátíte a hurá na víkend. No a co, že vypadají překvapeně, naštvaně nebo zoufale. Oni to bez vás určitě zvládnout.

5. Pozvěte partnera do Paříže

No a co, že potřebujete peníze na sedačku, novou pračku nebo pojištění auta. Kupte letenku a pozvěte svého partnera na kávu se smetanou a croissant do Paříže. Budete z toho mít zážitek na celý život a na tu sedačku a spol. došetříte později.

Čokoláda je povolený hřích
Autor: profimedia.cz
6. Kašlete týden na diety

Celý týden si dopřávejte čokoládu, dorty, buřty na ohni, svíčkovou, výpečky s bramborovým knedlíkem, řízky…prostě všechno, na co máte chuť, ale co si normálně nedovolíte ani uzobnout. Čas od času je prostě potřeba zhřešit! To, co naberete, za týden zase shodíte.

7. Nedělejte vůbec, ale vůbec nic

Ani nádobí, ani praní prádla, ani vaření, ani úkoly s dětmi, prostě vůbec nic. Celý víkend „stávkujte“ a rodina ať si nějak poradí sama. Nemusíte se dokonce ani malovat. Prostě naprosto vypněte!

8. Nechte se obdivovat cizím mužem

Svému ctiteli (je jedno, jestli to bude kolega z práce, nebo muž z kavárny) alespoň chvíli neprozraďte, že jste šťastně vdaná a na flirt nemáte ani pomyšlení. Nechte ho, ať vám říká nebo píše, jak jste krásná, úžasná a okouzlující.

Lábejte se v kině
Autor: profimedia.cz
9. Líbejte se v kině

Nevadí, že jste z puberty dávno vyrostla. Strávit celý film líbáním a něžnými doteky v temném sále můžete v každém věku. Garantuji vám, že tenhle snímek pak bude váš nejoblíbenější!

10. Jeďte na otočku k moři

Nic neplánujte, nepočítejte peníze ani čas, sedněte do auta a jeďte se vykoupat k nejbližšímu moři. Je na vás, jestli vyrazíte sama, pozvete partnera, kamarádku, nebo dokonce celou rodinu.

11. Protancujte celou noc

Je jedno, jestli tango, valčík, nebo rock´n roll, důležité je, abyste si pořádně zařádila a užila si noc v náruči toho nejúžasnějšího muže při divokém tanci.

12. Sveďte ho nečekaně

Přijďte za svým mužem (třeba o polední pauze) v kabátě, pod kterým budete mít jen erotické prádlo a podvazky.

13. Užijte si anonymní sex

Pokud jste nezadaná, můžete strávit noc s mužem, kterého už nikdy nebudete chtít vidět. Prostě se jen ráno oblékněte a odejděte z jeho bytu dřív, než se on probudí. Jen samozřejmě myslete na pravidla bezpečného sexu.

Letní lásky nejsou trvalé, ale užijte si je
Autor: profimedia.cz

14. Pište si erotické smsky

Vyzkoušejte jaké to je, vzrušit se zakázaným ovocem lechtivých textovek, vymýšlet košilaté obraty, pikantní věty a nechat se přivést k varu jeho i vaší fantazií.

Pořdte si sexy prádlo
Autor: profimedia.cz
15. Pořiďte si hříšně drahé prádlo

No a co, že je nepraktické, není vidět a stálo celý majlant. Alespoň jednou za život si dopřejte luxus, po kterém toužíte. Budete mít pocit, že jste princezna.

16. Projeďte internetové seznamky

I když jste zadaná, podívejte se na seznamky a zjistěte, jací muži jsou k mání. Prostě jen proto, abyste měla přehled o tom, co je na trhu.

17. Kupte si nějakou totální zbytečnost

Obrovskou vázu, boa z pštrosího peří, lakované kozačky na podpatku… Pořiďte si něco, co určitě nepotřebujete, ale co vám udělá radost.

18. Roztočte to v kasinu

Hoďte se do gala a vsaďte třeba tisícovku na sedmnáctku. Hosty okouzlíte buď svou ženskou intuicí, díky které budete v balíku, nebo ledovým klidem, se kterým prohrajete všechny vsazené peníze.

Kasino je hříšné lákadlo
Autor: profimedia.cz

19. Otestujte si partnera - jen pro sebejisté ženy!

Pošlete mu anonymní esemesku z cizího čísla a sledujte, jak na ni bude reagovat. „Možná mě neznáš, ale já jsem z tebe vedle. Líbá neznámá.“ Jen buďte připravená na všechny varianty, a když začnete být ze svého bláznivého experimentu nervózní, raději ho rychle ukončete.

Autor: Majka Vinická, Kbak