Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zbavte se konečně celulitidy: Přes noc!

30. října 2012 | 15:15

Celebrity se jí bojí. Odborníci neustále radí, jak s ní zatočit. V období plavkové sezony kvůli ní mnoho žen trpí. Bez ohledu na věk, typ, hmotnost, nebo životosprávu, ji má úplně každý. Celulitida.


Nejčastěji ji máme na stehnech, hýždích, břiše, dolní části těla. Celulitida vám může dost výrazně srážet sebevědomí. Ďolíčky, které jsou těsně pod povrchem kůže, jsou naší největší noční můrou. Když se ale budete řídit následujícími radami, výsledky na sobě můžete zpozorovat takřka přes noc!

1. Pijte hodně vody
Voda pomáhá našemu tělu porazit nespočet obtíží, a tak není divu, že je hlavním klíčem v boji proti pomerančové kůži. Když bude vaše pleť (a kůže) dostatečně hydratovaná, bude vypadat ohebnější a zdravější.  Pro účinný boj doporučujeme pít osm sklenic vody denně!

2. Investuje do krémů s kofeinem
Kofein snižuje otok kolek tukových zásob, takže pokožka vypadá hladší a vláčnější. Při výběru krémů na celulitidu, vybírejte ty s vysokým obsahem tohoto „zázraku“, s antioxidanty a protizánětlivými přísadami, které pomáhají stimulovat krevní oběh.

Zbavte se celulitidy. Zmeňte svoje návyky a zatočíte s ní jednou pro vždy
Autor: Profimedia.cz

3. Nesolte a neslaďte
Snížení výskytu celulitidy, může být úžasně snadné. Vyhněte se velkému množství cukru a soli (ale současně zachovejte zásady zdravé stravy). Cukr se ukládá v tukových buňkách, což způsobuje jejich rozšíření a tím nevzhledné ďolíčky. Sůl naopak zadržuje vodu, díky níž se celulitida vesele šíří na všechny partie našeho těla.

4. Redukční masáže
Masáže nás nejen uvolní a zbaví nás stresu, ale stimuluje krevní oběh a dá se s nimi účinně bojovat proti nevzhledné pomerančové kůži. Zvýšením krevního průtoku masáž změkčí tukové zásoby, vylučuje přebytečnou vodu a zpevňuje tělo. Pokud si masáže nemůžete dovolit, pořiďte si masážní pomůcky. Koupíte je (téměř) na každém, rohu!

Zbavte se celulitidy. Zmeňte svoje návyky a zatočíte s ní jednou pro vždy
Autor: Profimedia.cz

Autor: ema