Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jennifer Lopez ukázala v bombarďákách celulitidu

24. srpna 2011 | 19:29

Jennifer Lopez (42) ve svém nejnovějším klipu Papi ukázala, v čem se vlastně cítí dobře. Očekávání, že od zelenými šaty bude kráska oděna v lehkých tangách nebo krajkovém prádle, se totálně rozplynulo. Místo nich vykoukly obří bombarďáky. A v nich celulitida.

Dvaačtyřicetiletá zpěvačka při natáčení svého nejnovějšího klipu nevědomky ukázala, jaké spodní prádlo nosí nejraději. Velké bílé kalhotky vykoukly zpod jejích zelených šatů. Jestli se zpěvačka snaží napodobit smolařku Bridget Jones, můžeme jenom spekulovat.

Maká, maká a maká

J. Lo se v posledních týdnech moc nešetří a pracuje opravdu tvrdě. Nazpívala skladby na novou desku a nyní k některým z nich natáčí videoklip. Například ve videoklipu Papi se rozhodla využít hiphopových tanečníků, aby jí pomohli navodit klip do patřičného rytmu.

Blízcí přátelé tvrdí, že se J. Lo záměrně soustředí na práci kvůli krachu manželství s Marcem Anthonym. „Musí se nějak odreagovat, bylo toho na ni opravdu hodně. Lásku teď vloží více do dětí a práce,“ vyjádřil se zdroj blízký rodině. Podle něj je v pracovním zápalu opravdu šťastná.

Autor: bali, INT