Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Stačí mít cíl, pevnou vůli a odborníky z NATURHOUSE a kila jdou dolů!

Paní Hana Dufková se svojí osobní výživovou poradkyní Blankou Krausovou.
31. října 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Pochvaluje si paní Hana Dufková, která v pražském dietetickém centru v Pasáži Zlatý anděl doposud zhubla neuvěřitelných 40 kg a chystá se hubnout dál.

Jak jste se dostala k NATURHOUSE?

Dietetické centrum NATURHOUSE jsem objevila při nákupech v protější prodejně potravin. Nejprve jsem si myslela, že je to jen prodejna s potravinovými doplňky, ale potom mě zaujal slogan: Naučíme vás správně jíst! Mám sedavé zaměstnání, dědičné dispozice k „poněkud větší prostorové orientaci“, proto jsem dlouho neváhala. Domluvila jsem si první konzultaci.

Bylo něco, co Vás překvapilo?

Byla jsem překvapena, jaké množství jídla se může denně sníst. Paní poradkyně mi vše vysvětlila, včetně úpravy pitného režimu. Striktně jsem dodržovala pokyny a nedovolila si žádné vybočení. Když se po týdnu na váze objevilo o 5 kilogramů méně, nevěřila jsem vlastním očím. Byla to silná motivace k pokračování. Další nastala, jakmile si okolí začalo všímat změn v oblékání.

Paní Hanka v době, kdy vážila o 40 kg více.
Autor: NATURHOUSE

Bylo pro vás těžké změnit stravovací návyky?

Z počátku to bylo těžké, protože jsem neměla pevný stravovací režim a musela se naučit dbát na pravidelnost v jídle a zvýšit pitný režim. Ale dalo se to zvládnout pomocí doma připravených krabiček, které jsem mohla vzít i do zaměstnání. Asi nejtěžší bylo odolat různým pochutinám a vyměnit je za zeleninu.

Co Vám na metodě NATURHOUSE nejvíc vyhovuje?

Výhodou je variabilita jídelníčku, možnost okamžitě vidět výsledky a prokonzultovat další postup. Dále osobní přístup „mé" výživové poradkyně. A také to, že mi zatím šlo hubnutí i bez návštěv fitcentra, jen pomocí lehkého pohybu ve formě rychlé chůze.

Paní Hanka viditelně omládla o několik let. Jak sama říká, cítí se svěží, plná energie a líbí se nejen všem okolo, ale především sama sobě.
Autor: NATURHOUSE

Jakých výsledků jste dosáhla a za jak dlouhou dobu?

Za necelý rok užívání přípravků NATURHOUSE jsem zhubla 40 kilogramů bez zdravotních následků. Cítím se báječně po fyzické i psychické stránce. Nyní jsem ve stádiu udržování dosažené váhy a chystám se na pokračování hubnutí, abych se dostala k vysněnému výsledku. Rodina mě podporuje, do hubnutí se úspěšně dala starší dcera. Jen řešíme stálý ženský problém, že nemáme co na sebe.

Co jste na dietě s NATURHOUSE nejvíc ocenila?

Hlavně to, že FUNGUJE! A také to, že jsem se naučila o sebe pečovat, co se jídla týče a neodbývat se rychlým občerstvením. Dietní plány mi dokonale vyhovují. Jsou pestré, z čerstvých surovin, velmi variabilní. Paní dietoložka je vždy přizpůsobí těm potravinám, které jsou zrovna v sezóně. Poradí další recepty, další kombinace. Zvykla jsem si nosit si jídlo v krabičkách do zaměstnání, abych mohla dodržovat pravidelný režim.

Na váhu už se nebojí stoupat.
Autor: NATURHOUSE

Které přípravky jste si nejvíc oblíbila?

Nejraději mám koncentráty, protože díky nim mám splněnou polovinu denní dávky tekutin a také ampulky FLUICIR.

Je něco, co byste chtěla vzkázat všem, kteří chtějí zhubnout?

Nevěřila jsem, že se dá v podstatě jednoduchou cestou dojít k vytoužené váze. Ale mám jedno doporučení pro všechny, kteří nemají víru v úspěch. Stačí mít cíl, pevnou vůli a odborníky z NATURHOUSE a kila jdou dolů!

Paní Hanka se během focení chovala jako profesionální modelka.
Autor: NATURHOUSE

Docházíte i nyní na konzultace?

Ano, stále jsem „pod dozorem". Je to zapotřebí, abych si řádně zafixovala nové stravovací návyky. Navíc se chystám hubnout dál.

Děkujeme paní Hance Dufkové za poskytnutí rozhovoru.

Na bezplatnou konzultaci se můžete objednat na telefonním čísle: 273 132 614 nebo e-mailem: info@naturhouse-cz.cz.

Kompletní informace získáte na webové adrese: www.naturhouse-cz.cz