Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

To je síla: Těhotná Krainová už myslí na liposukci. Po porodu chce mít bříško jako Demi Moore

Bude Simona štíhlá jako Demi?
16. května 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Modelka Simona Krainová je sice teprve v první polovině těhotenství, ale už se zabývá myšlenkou na to, jak rychle shodit těhotenská kila, aby se zase dostal do formy a mohla se opět věnovat modelingu. „Po prvním těhotenství mi to dalo dost zabrat.  Cvičila jsem s trenérem, chodila na hot jógu,“ vzpomínala Krainová.

Přiznala, že hubnout jí trvalo dost dlouho, a to zvláště na problematických partiích bříška a stehen. Tentokrát nechce ponechat nic náhodě, navíc dobře ví, že se dvěma dětmi to bude časově ještě náročnější, než s jedním.  A tak se už teď poohlíží po metodě, která by ji kil zbavila bez námahy.

Salón YES VISAGE navštěvují i přední české hvězdy.
Autor: YES VISAGE

Našla ji v salonu, jehož je už roky tváří. Na klinice Yes Visage totiž jako jediní v České republice začínají s úplně revoluční metodou laserové tumenescentní liposukce s přístrojem PALOMAR SLIP LIPO. Jedná se o naprosto minimálně invazivní metodu.  Tuk dokáže odstranit nejen z břicha, boků, podbradku a hýždí, ale i z kolen, paží, lýtek, stehen.  Plastický chirurg dokáže pomocí této bezbolestné metody vymodelovat žádané křivky pouze za použití místní anestezie a velmi jemných operačních technik a nástrojů. Dokonce nezůstanou ani modřiny.

Před zákrokem a po zákroku.
Autor: YES VISAGE

Liposukcí řešila poporodní kila například i hollywoodská star Demi Moore a tak má po třech dětech ve svých téměř padesáti letech bříško jako šestnáctka.

Více se dozvíte na www.yesvisage.cz

 

TIP: SOUTĚŽTE O 1 POUKAZ NA KRYOLIPOLÝZU (liposukci zmražením) V HODNOTĚ 10 000 KČ ! VÍCE na www.krasa.as