Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Honí vás mlsná? Víme, jak si pochutnat na sladkém s minimem cukru

3. června 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Máte rády sladké, ale zároveň se bojíte, že vám jeho častá konzumace zkazí linii? A když si přeci jen nějakou „mlsku“ dáte, máte výčitky a počítáte prázdné kalorie? Teď už nemusíte. Vyzkoušejte sladké mléčné výrobky Ehrmann High Protein, které obsahují málo kalorií, ale zato hodně bílkovin.

Nové proteinové pudinky, dezerty, našlehané pěny a drinky Ehrmann High Protein jsou navíc bez laktózy a lepku a neobsahují přidaný cukr. Díky vysokému obsahu bílkovin vás rychle zasytí a nebudete mít tak potřebu sáhnout po kalorické bombě v podobě dortu nebo zmrzliny.

Jestli stále váháte, přečtěte si zkušenosti našich čtenářek, které ochutnaly pudinky a pěny Ehrmann.

Nicole

„V pracovních dnech nemám čas připravovat si snídaně, které by mě nastartovaly do začátku dne. Zachránil mě až čokoládový pudink s toppingem a proteinovou šlehačkou, který mi nejen chutná, ale zároveň mi dodá energii. Konečně si dopřávám snídani každý den a dostanu do sebe i bílkoviny. Oceňuji i to, že je bez laktózy,“ říká čtenářka Nicole.

Čtenářka Nicole
Autor: Ehrmann Praha s.r.o.

Maruška

„Oblíbila jsem si vanilkovou pěnu, která je nadýchaná a jemná. Navíc je bez přidaného cukru, což je pro mě velké plus, protože ráda a často mlsám. A díky pěně Ehrmann i zdravě. Má totiž nízký obsah tuku, a to se počítá,“ přidává se k hodnocení čtenářka Maruška.

Čtenářka Maruška
Autor: Ehrmann Praha s.r.o.

Táňa

„Dezerty Ehrmann High Protein zbožňuje celá naše rodina. Já sama po nich sáhnu vždy před tréninkem, protože jsou lehké, ale zároveň mě dostatečně zasytí, což je přesně ta kombinace, která mi vyhovuje, když se chystám dát si pořádně do těla. Ráda bych ještě shodila pár kilogramů a naopak nabrala svalovou hmotu. A to by se mi díky vysokému obsahu proteinu v dezertu mohlo podařit,“ dodává čtenářka Táňa.

Čtenářka Táňa
Autor: Ehrmann Praha s.r.o.

Naše dámy měly také možnost ochutnat i skvělé fitness košíčky naplněné Ehrmann High Protein pudinkem, který jim připravila Viktorie Hrazdílková na workshopu „Super vaření“, a všechny si úžasně pochutnaly! Vyzkoušíte ho i vy?

Viktorie Hrazdílková
Autor: Ehrmann Praha s.r.o.

Fitness košíčky

Na košíčky:

  • 2 banány
  • 1,5 hrnku ovesných vloček
  • čokoládový olej ve spreji
  • mouka nebo kokos na vysypání formy

Na náplň:

  • High Protein pudink
  • ovoce, ořechy

Postup přípravy:

Vidličkou rozmačkáme banány, přisypeme 1,5 hrnku vloček a smícháme. Formu na muffiny vystříkáme čokoládovým olejem ve spreji a vysypeme hrubou moukou nebo kokosem. Pečeme zhruba 10 minut při 180 °C. Po vychladnutí naplníme každý muffin Ehrmann High Protein pudinkem s příchutí oříšku. Nakonec ozdobíme ovocem a ořechy.

Video se připravuje ...