Abyste nedopadla jako já, když si poslední dva měsíce dělám pořád stejný salát ze zelí pak-choi s výhonky mungo a mrkví, máme pro vás tipy na ještě lepší šťavnaté mísy. A že je to jídlo jen pro modelky? Vůbec ne! Když mezi zeleninu zamícháte také kousky masa, vajíčko, fazole – zkrátka bílkoviny – hned máte skvělou večeři či lehký oběd, po němž vám nebude těžko od žaludku.
Chytře dochucujte
Pořád totiž mějte na paměti, že salát je plný tělu prospěšných látek: vitaminů i minerálů. Když si odpustíte majonézu či smažené krutony na něj, vsadíte na jogurtovou či olejovou zálivku (zkusit můžete nejen olej olivový, ale třeba ořechový, avokádový), máte z něj navíc dietní jídlo. Právě zálivky a dresinky je třeba si ale hlídat, tam se kalorie při špatné volbě zvyšují.
Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+
Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.