Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

MaxiVita Beauty pro krásu i pohodu nejen na podzim

29. října 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Podzim už tu máme v plné síle a s ním přicházejí nejen krátké dny a sychravé počasí, ale i psychické a fyzické neduhy. Pleť je často povadlejší a citlivější, jak přecházíme z tepla do zimy. I vlasy často ztrácejí svůj lesk a dokonalost ztrácí také naše nehty. Proto to bude chtít účinné pomocníky v péči o vzhled a celkovou pohodu.

Z přírodních zdrojů

Nejen s podzimními vadami na kráse nám může pomoci trojice doplňků stravy MaxiVita Beauty, jež obsahuje přírodní zdroje účinných látek napomáhajících v péči o pokožku, vlasy, ale i o celkovou pohodu, kterou zvláště teď všichni potřebujeme. Mix fytonutrientů z ovoce a zeleniny nebo extrakty z mineralizovaných řas s obsahem přírodního vápníku a hořčíku představují velmi dobře vstřebatelný koktejl, navíc zabalený do celulózových kapslí vhodných i pro vegany.

Zdravá pokožka

Pleť dostává na podzim a v zimě opravdu zabrat. Změny teplot a přechody z venku do vytopených přesušených místností, to nedělá naší pokožce ani trochu dobře. Mastnější pleť navíc trápí akné a snadněji se vytvářejí nevzhledné černé tečky. To všechno přispívá k tomu, že je pokožka zašedlejší a my vypadáme unavenější a bledší. Skvělým pomocníkem, jak pokožce pomoci ke kráse, je kolagen. Ten je našemu tělu vlastní, protože se vyskytuje téměř ve všech tkáních. Je důležitý pro správnou funkci cév, které prokrvují pokožku, jež je díky tomu krásná a pružná. Kolagen je ale přínosný i pro naše chrupavky a kosti.

MaxiVita Beauty Kolagen
Autor: MaxiVita

Intenzivní kúra MaxiVita Beauty Kolagen pro hloubkovou výživu pleti obsahuje vysokou dávku bioaktivního mořského kolagenu (COLLAGEN HM) a kyselinu hyaluronovou, jež má schopnost vázat na sebe vodu a vitamín C, čímž podporuje tvorbu dalšího kolagenu v těle. Vitamín C je navíc významným antioxidantem, který přispívá k ochraně buněk před antioxidačním stresem a napomáhá tak zpomalovat proces stárnutí a tvorby vrásek.

Silné vlasy a nehty

Stejně jako pokožka, trpí v tomto období i naše vlasy a nehty. Právě na vlasech je velmi rychle vidět, že se necítíme v pohodě. Pak máme takzvaný „Bad hair day“, který může trvat i několik týdnů. Abychom nemuseli stále nosit vlasy stažené do drdolu, nebo mít nasazenou čepici i v kanceláři, je potřeba postarat se o jejich vnitřní výživu. Veganské kapsle obsahují kombinaci látek, které pomáhají při péči o krásný vzhled vlasů a nehtů a také o pružnost pleti.

MaxiVita Beauty AntiAge
Autor: MaxiVita

MaxiVita Beauty AntiAge obsahuje fytonutrienty z extraktů z ovoce a zeleniny a také extrakty ze sedmikrásky a aloe vera. Ty jsou známé svým blahodárným účinkem na pleť, aloe vera navíc usnadňuje důležité detoxikační procesy organizmu. Ke krásnému vzhledu pokožky, vlasů i nehtů přispívá také biotin a zinek, které jsou doplněny vitamínem C a důležitými antioxidanty, jako je vitamín E a selen, jež přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem a předchází jejich stárnutí.

Pohoda na všech frontách

Podzim, ale i momentální situace, kdy trávíme hodně času zavření doma, může rozhodit celkové fungování našeho organismu i naši psychickou pohodu. Práce z domova se může zdát jako výhra, ale často se právě doma mnohem více odbýváme a špatně se stravujeme, což má vliv na naše trávení. Kromě pravidelného pohybu, který bychom si měli dopřávat alespoň doma, nám může pomoci i koktejl vitamínů a minerálů. Třeba ve formě doplňku stravy obsahujícím vápník a hořčík čistě přírodního původu.

Vápník pomáhá udržovat vnitřní rovnováhu organizmu, podílí se na správném fungování trávicích enzymů v zažívacím systému a podporuje důležitý energetický metabolismus. Je také nezbytný pro udržení hustoty kostí a nervové i svalové funkce.

Hořčík je důležitý pro zachování psychické pohody, protože příznivě ovlivňuje nervovou soustavu. Ta ovládá činnost všech orgánů v těle a pomáhá při únavě a vyčerpání. Hořčík také přispívá ke správné činnosti svalů a udržení vyváženého poměru iontů v těle.

MaxiVita Beauty Body Balance
Autor: MaxiVita

Doplněk stravy MaxiVita Beauty Body Balance pomáhá hlavně ve chvílích nadměrného stresu, fyzické nebo psychické zátěže a vhodný je i pro ženy v menopauze a seniory. Obsahuje Aquamin F – čistě přírodní multiminerální komplex s vysokou vstřebatelností pocházející z mineralizovaných mořských řas rodu Litothamnium species. Vedle přírodně vázaného vápníku a hořčíku obsahuje dalších 72 důležitých stopových prvků. Aquamin pochází z čistých vod, z mořského dna Severního Atlantiku.

Produkty MaxiVita Beauty zakoupíte v drogeriích dm a Rossmann nebo na www.nasevitaminy.cz

Video se připravuje ...