Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vzdorujte stárnutí jako hvězdy! Kde? V Aurum Clinic!

6. října 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Aurum Clinic je klinika estetické medicíny a chirurgie, která pod vedením MUDr. Ivany Němečkové používá k odstranění příznaků stárnutí nejmodernější metody! 

Klinika estetické medicíny a chirurgie Aurum Clinic používá nejmodernější technologie k odstranění příznaků stárnutí. Například: nové výpľňové materiály, speciální Silhouette Lift nitě, bionitě, mezoterapii, plazmoterapii, Hifu terapii, karboxyterapií ( k odstranění celulitidy), Silkpeel Dermolissage a další.

.
Autor: AURUM CLINIC

Docílí se tak odstranění vrásek na obličeji, krku i rukou, vypnutí a omlazení stárnoucí kůže, zpevnění a zdůraznění obrysů například dolní čelisti, dekoltu nebo i dodání objemu rtů, hýždí i intimních partií. Tyto metody se používají i k opravě vrozených či získaných vad. 

Na klinice mezi další služby patří také dietologie, kosmetická péče, pedikůra, manikůra, široký výběr masáží i ruční lymfodrenáže celého těla či poradna líčení.

Mezi klienty patří Petra Janů, Marcela Holanová, Jana Adamcová, Heidi Janků, Renata Drossler, Hana Křížková, Jan Přeučil, Eva Hrušková a další! Položili jsme paní doktorce Ivaně Němečkové pár otázek:

.
Autor: AURUM CLINIC

Jaký zákrok pro omlazení obličeje byste doporučila ženám, které se bojí skalpelu a bolesti?

"U nás na klinice se snažíme, aby se klienti cítili jako doma a aby veškeré zákroky byly téměř bezbolestné. Proto před každým omlazovacím výkonem nejprve znecitlíme obličej pomocí speciálního krému a i při aplikacích používáme vhodnou lokální anestezii. A tak i při aplikaci vypínacích nití nebo výplní, které jsou vhodné k omlazení, klienti bolest nepociťují. Stejně tak při plazmo nebo mezoterapii."

Po čem je aktuálně největší poptávka?

"Každá klientka nebo klient přichází s jiným problémem, proto jsou odlišné i výkony. Ale i tak v poslední dobou přibývá klientů na HIFU (vysokofrekvenční biomolekulární vibrace). Tento přístroj je vynikající na zpevnění těla, odstraněni celulitidy, vypnutí vrásek na krku, obličeji a navíc je tak příjemný, že při aplikaci klienti usinají."

S jakým zákrokem jsou vaši klienti nejvíce spokojení?

"Doufám, že se všemi, ale určitě hned největší efekt vidí klienti po aplikaci vyplní a bionití. Mám radost, když se po výkonu prohlíží v zrcadle a vidí se hned mladší."

Mají se pacienti bát ošetření v éře COVIDU?

"Určitě ne! Na klinice pracujeme přesně podle hygienických pravidel, použití roušek a rukavic je samozřejmostí. Samozřejmě všechna ta různá nařízení a tím vyvolaný strach u lidí ovlivňuje návštěvnost nejen u nás, ale i přesto klienti nám věří a my jim a za to v této nelehké době děkujeme." 

.
Autor: AURUM CLINIC

AURUM CLINIC s.r.o
MUDr. Ivana Němečková
Zborovská 56
Praha 5 - Malá Strana 150 00
Tel. 722 725 703, 601 322 822
Mail: drnemeckovaivana@gmail.com
Web: aurumclinic.net