Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nedaří se vám zhubnout? Důvodem může být zavodněný organismus

6. března 2017 | 14:00
Prezentace klienta |

Mnoho z nás se celý život trápí drastickými dietami a stále bez účinku. Ručička na váze se nechce pohnout směrem dolů. Důvod může být velice prostý, váš organismu je totiž zavodněný. S nadměrným množstvím vody v těle je spojeno až 80 % nadváhy a přitom řešení je tak jednoduché. 

Jak vzniká zavodnění organismu?

Vodu v těle nám zadržuje zejména nesprávné stravování, špatná životospráva, slané a sladké potraviny. Důvodem může být ale i hormonální antikoncepce nebo nemoci. Víte, že před menstruací můžeme kvůli vodě vážit až o 4 kila více?

Jaké nepříjemnosti nám přebytečná voda způsobuje?

Trápí vás otoky nebo celulitida? To mohou být varovné signály, že máte v těle přebytek vody. Průměrně máme ve svém organismu nadbytek 5-15 litrů vody. Shromažďuje se v podkožním tuku, který se tak zvětšuje a tvaruje nám takzvané problémové partie. Naše tělo se snaží při trávení hlavně cukrů a sacharidů ukládat nadměrné množství vody. Cítíme se pak unavení, bez energie, oteklí, zatěžujeme klouby a navíc se nám voda vždy uloží v tzv. problémových partiích, což určitě nechceme.

Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Jak se ji tedy co nejúčinněji zbavit?

Vypusťte ze sebe přebytečnou vodu ven! Lékaři doporučují intenzivní metody a přírodní extrakty, jako zelenou kávu, kopřivu, kofein.  Pro odvodnění organismu vyřaďte nevhodná jídla a naopak do svého jídelníčku zařaďte pokrmy bohaté na vápník a draslík. Odchod vody z těla podporuje také zelený čaj, petržel nebo okurka. Důležitý je i pravidelný pohyb, dopřát si můžete také lymfatické masáže.

Pokud chcete docílit co největšího efektu…

Vyzkoušejte nový přírodní produkt H2Out, který je fit kombinací přírodních extraktů a seženete ho v každé dobré lékárně. Že přípravek funguje, potvrzuje i cvičitelka a moderátorka Hanka Kynychová: „Praxe s klienty vám ukáže ten správný směr a správné produkty pro ten nejlepší a nejrychlejší výsledek. H2Out je špičkovou švýcarskou novinkou na trhu. Čím méně „zbytečné“ vody budeme mít, tím budeme krásnější, pohyblivější, s pevným podkožím a spoustou energie. Ten extrémní výsledek H2Out doporučuji všem.“

Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Nyní můžete využít jarní akci novinky H2Out a získat tak produkt za zvýhodněnou cenu 429 Kč (1 balení) nebo 639 Kč (2 balení). Při nákupu intenzivní kůry získáte jako dárek 14-ti denní nízkosacharidový jídelníček. Zaváděcí cena s dárkem je platná do 18. 3. 2017.

Autor: www.odvodneni-organismu.cz


Více informací najdete na www.odvodneni-organismu.cz

 

 


Video se připravuje ...