Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak podpořit obranyschopnost organismu rychle a efektivně?

22. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Léto máme všichni spojené s koupáním a opalováním. Také máte pocit, že k letnímu období nemoci zkrátka nepatří, a pak jste nepříjemně zaskočeni angínou nebo nachlazením? Bohužel žijeme ve velmi proměnlivém podnebí a naše imunita dostává zabrat. Dáme vám pár tipů, jak jí rychle a účinně posílit.

Nepodceňujte imunitu v létě

Obranyschopnost organismu je u každého člověka jiná. Někteří z nás jsou odolní tak nějak od přírody, jiní chytí každý bacil, který kolem nich proletí. Do určité míry můžeme svou imunitu posílit vhodnou stravou a doplňky výživy. Velké teplotní výkyvy, déšť střídá slunce, vysoké teploty se změní v prudké ochlazení. To vše s naší imunitou značně otřásá. Pestrá strava, dostatek ovoce a zeleniny je základ. Vždy je dobré udělat pro své zdraví něco navíc. Na které produkty se můžeme spolehnout?

Rostlina s největší koncentrací živin na světě!

Chcete-li o své zdraví pečovat, obraťte se k přírodě. Moringa Olejodárná je 100 % přírodní produkt, který v sobě uchovává více než 90 živin a celou řadu antioxidantů. Naši předkové ji nazývali jako „strom elixíru života“ nebo také „zelený diamant“. Moringa obsahuje vzácnou kombinaci významných látek, které mají antibakteriální a antifungální aktivity, napomáhají snižovat hladinu cholesterolu a snižují vysoký krevní tlak. Blahodárně také působí na náš imunitní systém.

Autor: Vivantis

Pravidelná konzumace Moringy přispívá k normální hladině glukózy v krvi. Vyzkoušejte zelené tabletky od značky Natural Medicaments, díky kterým se budete cítit mnohem lépe.

Přírodní přípravky proti nachlazení

Ačkoliv máme v létě dostatek čerstvého ovoce a zeleniny, někdy to nemusí stačit. Abychom si mohli léto užít naplno bez nepříjemného nachlazení, je potřeba najít ideální řešení. Jednu z čistě přírodních cest představuje Echinacea neboli třapatka nachová. Tato rostlina patří mezi nejprodávanější léčivky a pomáhá nám s bojem proti infekčním onemocněním horních cest dýchacích. Vyzkoušet můžete například Echinaceu s vitamínem C od značky Natural Medicaments.

Autor: Vivantis

Jednou z nejpopulárnějších čínských bylinek je ženšen, o kterém jste jistě slyšeli. Povzbuzuje energii, zlepšuje výdrž a celkově působí blahodárně na naše zdraví. Podle některých studií funguje ženšen nejen jako prevence nachlazení, ale dokáže také zmírňovat jeho příznaky a urychlovat rekonvalescenci.

Ženšen s vitamínem E od Natural Medicaments přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem. Krása vychází z vnitřní pohody.

Autor: Vivantis

Velmi účinným prostředkem v boji proti nachlazení je Cordyceps sinensis neboli housenice čínská. Pod tímto názvem se ukrývá specifická cizopasná houba, která se používá v lidovém léčitelství více jak 1200 let. Obsahuje léčivé extrakty z hub a bylin. Cordyceps Premium od Natural Medicaments je naprosto unikátním doplňkem stravy, na který se můžete spolehnout po celý rok.

Autor: Vivantis

Nenechte si zkazit prázdniny a letní dovolenou nepříjemným nachlazením, nebo angínou, která se v létě často objevuje. Posilte svou imunitu přírodními prostředky, díky kterým se budete cítit plní energie. 

Video se připravuje ...