Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

10 způsobů, jak nafingovat, že jste prospala celou noc

  • Budeme si každé ráno opakovat abecedu?
    11. března 2014 | 06:00

    Občas se nám prostě nepovede vyspat se krásných sedm hodin spánku a kvůli tomu, pak naše pleť a vůbec celá vizáž prozrazuje, že jsme buďto celou noc proflámovali nebo nám spánek přetrhaly rodičovské povinnosti. V každém případě, tady je pár triků, kterými dosáhnete toho, že budete vypadat jako do růžova vyspinkaní.

  • Probuďte ospalou pokožku


    Pokud ji ještě neznáte, micelární voda si rozhodně zaslouží vaši pozornost!
    Autor: shutterstock.com
    Tou nejrychlejší metodou se ukázala být pradávná metoda, která je rychlá a zadarmo. Prostě si obličej opláchněte pořádně ledovou vodou. Chlad zužuje cévy, což způsobí, že je vaše kůže jemnější a vypadá odpočatěji.

  • Zpečeťte si to


    Vyrobte si domácí krém z přírodních produktů, který bude vyhovovat vašemu typu pleti
    Autor: Shutterstock.com
    Na opláchnutý obličej naneste pěknou vrstvu hustého, zvláčňujícího krému, který uzavře vodu ve vaší pokožce. Zmizí veškeré příznaky suché pleti a i samotné vrásky budou mnohem méně viditelné.

  • Další vzkříšení


    Mléko by se dalo pokládat za nejstarší energy drink!
    Autor: profimedia.cz
    Pokud pokožka stále vypadá povadle, namočte si žínku do mléka s ledovými kostkami, vyždímejte a položte si ji na obličej. Nechte pět minut působit a potom opláchněte. Působí na nás kombinace chladu a ph mléka, která by měla mít zázračné účinky. Abyste předešli flekatosti, dejte si jednu kostičku ledu do pusy. Na patře jsou totiž receptory, které vyšlou povel cévám v obličeji a vaše pokožka tak bude mít vyrovnaný barevný tón.
  • Oteklé oči


    Čaj rooibos
    Autor: Shutterstock.com
    Abyste se zbavili nepříjemných váčků pod očima nebo nateklých víček, není nic jednoduššího, než starý babský recept. Čajové sáčky dejte schladit do ledničky, aby byly opravdu studené. Kombinace teinu a chladu by měla krásně zahladit stopy po únavě.

  • Jen zlehka


    Který je pro vás nejvhodnější? BB, CC, DD nebo dokonce EE krém?
    Autor: shutterstock.com
    Vyhněte se těžké spodní vrstvě make-upu nebo pudru, protože ty by pouze zvýraznily možné zbývající nedostatky a příznaky unavené pleti. Místo toho použijte krém se zabarvením v tónu vaší pleti. Ten dodá vaší pokožce potřebnou vláhu a vyrovná případné barevné nerovnosti pleti.

  • Otevřete oči dokořán


    Kleštičky na řasy, Topshop, www.topshop.com, cca. 150 Kč.
    Autor: archiv firmy
    K tomu vám pomohou kleště na formování řas. Je to jedna z věcí, která vám pomůže oživit obličej takovým způsobem, že budete vypadat mladší a svěží. Přiložte kleště pokud možno co nejblíže víčkům a stiskněte pořádně alespoň na deset vteřin. Budete koukat, jaký to s vašima očima udělá zázrak.

  • Pořádně protáhnout



    Přesné linky jsou základem perfektního líčení očí.
    Autor: shutterstock.com
    Nezapomeňte ještě víc pomoci vaším řasám a smyslnému pohledu tím, že na ně aplikujete dvě vrstvy řasenky. Aby řasy vypadaly delší, zaměřte se na střed oka a ještě jednou v těchto místech naneste řasenku.

  • Zdravíčka


    Se zdravíčky opatrně.
    Autor: profimedia.cz
    Pokud chcete vypadat svěží, bude lepší použít raději oranžových tónů, neboť oranžová rozjasňuje a odpoutává pozornost od případných kruhů pod očima. Pokud použijete krémová zdravíčka, zanechají na vaší pleti takový jemný lesk, který dodá vaší pleti na mladistvosti.

  • Vymodelujte se


    Bronzery propůjčí pleti opálení i bez sluníčka
    Autor: Shutterstock.com
    Pod zdravíčka je ještě dobré použít bronzer, který dodá vašemu obličeji kontury a pomůže zakrýt případné otoky. Nezapomeňte bronzer pořádně vpracovat do pokožky, aby mezi zdravíčkem a jím nevznikaly ostré přechody, vše musí vypadat zcela přirozeně.

  • Dejte vlasům život


    vlasy
    Autor: Shutterstock.com
    Samozřejmě, že vše bude ztraceno, pokud si nedáte záležet také na vlasech. Ty jsou korunou nad vaším mistrovským dílem.

     

Klíčová slova:  zdraví, spánek, jak na to
Diskuse ke článku
.