Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Hurá na kolo! Vibrující sedadlo vás přivede k orgasmu

29. července 2013 | 15:55

Konečně dobrý důvod, proč ze sklepa vytáhnout roky nevyužívané kolo a udělat něco pro svou kondičku. A ještě si při tom užít trochu vzrušení. Nenápadný potah na sedadlo vás totiž během jízdy do práce zaručeně přivede k orgasmu.

No řekněte, nepracovalo by se vám po pravidelné ranní "dávce" slastného orgasmu podstatně lépe? Pokud ano, je právě pro vás určena tahle bezva "hračička" pro vášnivé cyklistky.

Nenápadný polstrovaný nylonový potah na sedadlo bicyklu s příznačným názvcem Happy Ride v sobě totiž ukrývá malý, ale výkonný vibrátor s dálkovým ovládáním.

S jeho pomocí lze plynule regulovat intenzitu vibrací, popřípadě je i úplně vypnout. Za jízdy se pak ovladač schová v malé kapsičce vzadu. Nikdo nebude mít nejmenší podezření, proč se tak slastně usmíváte.

Tenhle potah vás přivede do ráje!
Autor: sexshop365.co.uk

"Poptávka po erotický pomůckách, které je možné využít při jakékoliv formě cvičení, v posledních měsících dramaticky narůstá. Na vině je možná i erotický román 50 odstínů šedi," prohlásil Claire Bowden z internetového obchodu pro dospělé.

"Vášeň pro cyklistiku roste. Stále více lidí si pořizuje kolo. Do práce na něm jezdí už více než deset procent Britů. Spojení těhle dvou věcí vedlo k vytvoření vibračního stimulačního návleku. Jde o celkem přirozený vývoj, ke kterému zákonitě muselo dojít," dodal Bowden.