Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

3 polohy pro sex ve vodě, které zaručí bouřlivý orgasmus

Sex ve vodě může být opravdu skvělý
24. července 2013 | 08:00

Horko, které panuje přímo vybízí k tomu, abyste trávili co největší čas u vody. A když už na sobě budete mít jen plavky, není důvod, proč si za soumraku neužít trochu romantiky přímo v chladivé vodě.

Samozřejmě nemyslíme, oddávat se sexu ve veřejném bazénu, kde je hlava na hlavě, budete si pro tuto zábavu muset najít nějaké klidnější a intimnější místečko.

Na sedátku ve vířivce

Bublání vířivky přímo svádí k neřestem, tak proč si je nedopřát. Posaďte svého milého na sedátko a sama si na něj dřepněte, tak, že se budete o sedák opírat chodidly. Pak už jen postačí krouživými pohyby vykroužit slastný orgasmus.

Sex ve vodě
Autor: Shutterstock.com
Nenápadně v bazénu

Když to na vás přijde u bazénu, doplujte k jeho okraji, lokty se opřete o jeho hranu, jako byste se jen tak rozhlížela a vyšpulte co nejvíce zadeček. Nechte svého partnera, aby do vás vnikl zezadu a nenápadnými pohyby vás přivedl ke slasti. Voda vás bude příjemně nadnášet a nemusíte si kvůli společné rozkoši ani sundávat plavky.

Vzrušující zábava s míčem

Že už jste na hraní s míčem staří? Právě naopak, teď je pro vás velký nafukovací míč teprve tou pravou nezbytností k vodě.  Položte míč do mělké vody a položte se na něj tak, abyste jej měla pod pánví. Lokty se zapřete o hranu bazénu a roztáhněte nohy. Váš muž na vás nalehne a také se zapře o bazén. Díky vodě, nerovnováze míče a hlavně nadzvednutí pánve zažijete opravdu bouřlivý orgasmus a společná slast bude nezapomenutelná.