Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trocha pepře ať se vzepře! Znáte přírodní afrodiziaka?

20. listopadu 2012 | 07:00

Používáte je každý den a ani nevíte, jakou rozkoš vám mohou přinést! Máte doma skořici, vanilku, zázvor, petržel, nebo celer? Pak vězte, že se ve vaší kuchyni skrývají potraviny, jež vám můžou způsobit nezaměnitelnou rozkoš!

Plody Venušiny!

Málokdo by v tomto názvu hledal prachobyčejné jahody! Ty přitom můžou za to, že nám sex více "chutná". Už víte proč? Poradíme vám. Pornoherečky často žádají své partnery, aby si večer před prací, dali pořádnou nálož právě těchto červených, šťavnatých plodů.

afrodiziaka
Autor: Profimedia.cz

Bylinný všelék

Ženšen. Jenda z nejžádanějších bylin vůbec. Má skvělý a blahodárný vliv na náš organismus a hlavně na potenci! Dopřejte si ho v tabletách!

Tichý zabiják

Alkohol může sex buď zpestřit, anebo ho také úplně "zničit". 

Dvě sklenky šampaňského vás příjemně naladí a povzbudí. Naopak po dvou lahvích vodky už vám bude jedno, s kým v posteli ležíte.

afrodiziaka
Autor: Profimedia.cz

Drsní vzpěrači

Ostré koření skvěle prokrvuje všechny důležité pánevní oblasti. A to jak pepř, tak i česnek, nebo cibule! I zde ale platí: Čeho je moc, toho je příliš! Jděte na to proto pozvolna!

Milujeme ji

Ach ta čokoláda! Produkuje hormon štěstí tryptofan, který vám zaručí doopravdy velmi bouřlivý orgasmus. Nemáte chuť na sex? Mlsejte, ono to přijde samo!

afrodiziaka
Autor: Profimedia.cz

 Zelený zázrak

Exotické avokádo u mužů podporuje plodnost! Pokud tedy stále marně toužíte po miminku, nezoufejte! Naučte svého muže konzumovat toto skvělé ovoce! Třeba to přinese své plody!

Autor: ema