Úterý 8. října 2024
Svátek slaví Věra, zítra Štefan / Sára
Oblačno 16°C

Klid na každém kroku. Kvalitní pojištění jako váš spolehlivý partner

8. října 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Proč si přidělávat zbytečně vrásky, říkají si často lidé, když mají myslet na budoucnost. Chyba lávky. Záchrannou brzdu pro složité životní situace prostě potřebujeme všichni. Kvalitní pojištění ovšem není samozřejmostí a vyplatí se proto dát přednost tradici a solidnímu jednání. A když si k tomu všemu řekneme, že PVZP je ryze česká pojišťovna, máme jasno, komu svěříme do rukou starost o své blízké, sebe i majetek.

Vezměme si takový obyčejný, všední den. Ráno si uděláme snídani, použijeme kuchyňské spotřebiče, vyrazíme automobilem nebo veřejnou dopravou do práce, o víkendech výlet nebo pobyt na chatě. Všechno to jsou situace, které se mohou stát rizikovými. Ať už kvůli porouchaným spotřebičům, nepozornosti při řízení nebo v důsledku náročné práce. I tu chatu může v zimě potrápit sníh a mráz, v nejhorším i nenechaví lupiči.

Pro profesionály v pojištění, jaké nalezneme v PVZP, je pak smutné slyšet o příbězích lidí, kteří se nepojistili a kvůli řádění živlu nebo lidské nenechavosti přišli o všechno a zůstaly jen oči pro pláč. PVZP jako ryze česká pojišťovna nabízí řešení takřka pro každou situaci, vstřícnost, žádné vytáčky, ale férové jednání s každým zákazníkem. PVZP stále rozšiřuje svou nabídku pojištění. Jde třeba o úrazové pojištění, pojištění majetku a osobní odpovědnosti, pojištění vozidel, podnikatelů, cestovní pojištění, pojištění závažných onemocnění Fénix a další užitečné produkty.

A je to všechno snadné. Přehledné informace jsou na webu pvzp.cz Zde můžete mnohá pojištění sjednat on-line. Prostě komfort jak má být. Ale, není vlastně divu. Vždyť PVZP působí na českém trhu už 30 let. Je to dospělá pojišťovna, které můžete s důvěrou svěřit své starosti. Je česká a je tu pro vás.

Klíčová slova: prclanek
Související články