Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pánské boty – po jakých sáhnout a jak je k různým příležitostem nosit?

13. října 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Tenisky, mokasíny, nebo chelsea boty? Správně zvolená obuv je klíčem k tomu, abyste se cítili pohodlně a sebevědomě. Pomůžeme vám vybrat takové boty, ve kterých najdete své pravé já. K čemu jednotlivé kousky obout? Víme to – a rádi vám to prozradíme!

Po jakých pánských botkách letos sáhnout?

Svět trendů se stále točí, a tak je někdy oříškem zůstat neustále v obraze. I když je nejdůležitější vědět, co se vám osobně líbí a co k vám sedí, sledovat módní trendy nemusí být na škodu. Přinášíme vám několik tipů na stylové pánské boty, se kterými nešlápnete vedle. Po jakých stojí za to mrknout?

Klasické kožené boty

Kožené boty jsou základem snad každého pánského botníku. Klasický model oxfordek je vhodný jak pro formální příležitosti, jako jsou obchodní schůzky, svatby nebo večírky, tak na běžné nošení. Můžete je zkombinovat s oblekem, ale i s plátěnými kalhotami a košilí.

Tenisky

Tenisky jsou synonymem pohodlí a jsou skvělou volbou pro každodenní nošení. Můžete je nosit s džínami, šortkami nebo s nesmrtelnými tepláky. Tenisky dnes seženete v mnoha různých stylech, což vám umožňuje vybrat si takové, které ladí s vaší osobností. Jsou ideální volbou pro volný čas, procházky i sportovní aktivity.

Autor: gettyimages.com/

Desert boots

Desert boots jsou pohodlné a stylové boty, jež vás překvapí svou všestranností. Mohou být nošeny k různým příležitostem – jsou totiž skvělou volbou pro smart casual vzhled, zejména k džínám a košili nebo svetru, vynosíte je ale i k maskáčovým nebo chino kalhotám. Desert boots jsou navíc lehké a pohodlné, což je dělá ideální obuví pro každodenní nošení.

Mokasíny

Mokasíny jsou elegantní boty, které jsou skvělou volbou pro letní měsíce i pro události, kde je vyžadován méně formální look. Mohou být nošeny s chino kalhotami a košilí nebo dokonce s bermudskými šortkami. Mokasíny jsou také ideální volbou k obutí na venkovní akce nebo k nošení bez ponožek.

Kotníkové boty

Pánské kotníkové boty jsou ideálem pro chladnější měsíce a jsou skvělou volbou pro formální i méně formální příležitosti. Můžete je nosit s džínami a tričkem nebo kalhotami a košilí. Kotníkové boty jsou pohodlné a zároveň dodávají vašemu outfitu výrazný a elegantní vzhled.

Slip-on boty

Slip-on boty jsou velmi pohodlné a snadno se obouvají. Jsou skvělou volbou pro každodenní nošení, zejména k džínám nebo šortkám. Mohou být nošeny i s poloformálním oblečením. Slip-on botky mohou být must-have kouskem, pokud se zrovna balíte na dovolenou nebo jinou cestu. 

Kde shánět trendy pánské boty?

Při výběru pánských bot je důležité brát v úvahu nejen styl, ale také jejich pohodlí a příležitosti, ke kterým budou nošeny. Dobře vybraná obuv může být skvělou investicí – dobře padnoucí boty vám totiž mohou pomoci dělat parádu klidně hned několik sezón. Vybírejte proto boty zejména podle svého vkusu a pohodlí, které vám mohou garantovat. S trendy pánskými botami z našich tipů můžete vytvořit skvělé outfity pro každou příležitost. Kde je ale shánět? Prozkoumejte nabídku online obchodu i kamenných prodejen CCC, kde si na své přijde opravdu každý! Kromě moderních kousků obuvi tam narazíte i na nepřeberné množství doplňků, kterými dotáhnete vaše outfity k dokonalosti!