Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Největší zábavní park v Brně láká na skvělé atrakce. S rodinou tam navíc bezproblémově zaparkujete

19. dubna 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

BRuNO family park nabízí zábavu pro děti každého věku. U nás najdete více než 40 atrakcí ve vnitřní části, doprovodné programy, narozeninové oslavy, samostatnou část pro nejmenší děti. Součástí parku je i bistro, takže u nás můžete strávit celý den a nic vám nebude chybět.

Kromě těchto atrakcí zde najdete také trampolíny, stolní fotbal, bludiště, malou boulderovou stěnu nebo třeba skákací polštáře. Pod parkem jsou podzemní nory, kterými je park na několika místech propojen. Dá se nimi projít až do „komínů“, které vedou k lanovým mostům a drátěným tunelům. Ty jsou samozřejmě nahoře, nad parkem. 

Pokud máte menší děti, jistě oceníte prostor „Mláďat“, určený pro nejmenší děti do čtyř let. Maminky si tu mohou odpočinout u kávy s dezertem. Děti budou mít pěkně na očích. A co je pro ně připraveno? V Mláďatech je mimo jiné malý labyrint, kterým se děti dostanou na skluzavku. Ta vede do obřího kuličkového bazénu. Dále tu najdete hračky, dřevěný trh, kuchyňku, dřevěnou loď nebo malé průlezky. 

Kávu nebo jídlo si můžete dát i jinde než v Mláďatech. V parku se nachází jídelna „Zobka“ a náročnější strávníci jistě ocení průchod do restaurace Hnízdo.

U parku se dá pohodlně zaparkovat a hodí se k návštěvě celoročně. BRuNO family park nabízí nejen zábavu, odnesete si také nezapomenutelný zážitek! Plánujete-li výlet s dětmi, přijeďte k nám do BRuNA. 

www.brunofamilypark.cz