Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Ideální spoření už nemusí být pouhým snem, spořte bez limitů

22. listopadu 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Pokud hledáte nejpříjemnější cestu k navyšování vašich úspor a přemýšlíte nad tím, jak by měl vypadat ideální spořicí produkt, zpozorněte. Měl by být zdarma, bez poplatků, finančních limitů nebo vázací doby. Chybět nesmí atraktivní úroková sazba a připisování úroků každý den. Právě s takovým spořením se sazbou 6,15 % p.a. přichází slovenská VÚB banka.

Pro výhodné spoření nemusíte jezdit až na Slovensko. Spoření bez limitů od VÚB banky je totiž dostupné i na českém trhu a vy si tak můžete užívat veškerých výhod, které inovativní online produkt nabízí. Spořit můžete bez limitů i poplatků a s úrokem ve výši 6,15 % p.a. už ode dne, kdy vložíte na účet peníze. Je to možné díky každodennímu připisování úroku. Díky tomu vám navíc banka bude posílat úroky nejen ze samotných vkladů, ale také úroky z úroků.

Autor: Shutterstock

Nová generace online produktů

Spoření by vám mělo přinášet radost ze zisku, a ne vztek a stres z nutných pochůzek po bankách či detailního řešení podmínek. Spoření bez limitů od VÚB v sobě jako první na trhu spojuje jednoduchost a flexibilitu a je tu od toho, aby vám dělalo radost a nepřidělávalo povinnosti. Jak?

  • Žádné papíry, žádná návštěva pobočky. Spoření si zřídíte bezplatně online s vaším mobilem, tabletem či počítačem, občanským průkazem, druhým osobním dokladem a číslem stávajícího účtu.
  • Peníze máte neustále k dispozici, protože jakoukoli část naspořené částky lze kdykoli a bez poplatků poslat na libovolný účet.

Autor: Shutterstock

Jaké kroky vás od Spoření bez limitů dělí?

Založit si Spoření bez limitů není nic náročného, zabere vám zhruba pouze 10 minut. Jak na to?

1) Vyplňte online žádost, kterou najdete na www.vub.cz/sporeni-bez-limitu. Zadejte svoje jméno a příjmení a kontaktní údaje – email a mobilní číslo, které hned ověříme. 

2) Naskenujte nebo vyfoťte dva doklady totožnosti. Platný občanský průkaz a jeden další (cestovní pas, kartičku pojištěnce, řidičský průkaz nebo rodný list).

3) Vyplňte zbývající osobní údaje a krátký dotazník. 

4) Nakonec ze svého běžného účtu zašlete ověřovací platbu ve výši 1 Kč. Další pracovní den bude vaše Spoření bez limitů schváleno. Své úspory, které se začnou úročit 6,15 % ročně, si na něj můžete poslat jednorázově nebo klidně opakovaně.

5) Kdykoli budete své úspory potřebovat, můžete si je skrze platbu přes internetové bankovnictví poslat na libovolný IBAN účet bez jakýchkoli sankcí nebo poplatků. 

Autor: Shutterstock

S jakýmkoli dotazem ohledně produktu se můžete obrátit na pracovníky banky a to na čísle +420 2 270 460 70, nebo emailu kontakt@sporenibezlimitu.cz.

Tip: Je důležité, abyste doložili (klidně i dodatečně) potvrzení o zemi vaší daňové rezidence – daňový domicil. Zabráníte tím dvojímu zdanění vašeho připsaného úrokového příjmu a váš zisk zůstane vysoký jako Tatry. Jak na to a odpovědi na další časté otázky, najdete na tomto odkazu