Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sledujte módní trendy a nakupujte vždy za výhodné ceny

6. června 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Nosit stylové oblečení podle aktuálních módních trendů, které je zároveň pohodlné a nezaplatili jste za pořízení příliš velké částky? To zní jako ideální scénář. Dobrou zprávou je, že přesně tohle si můžete splnit. Stačí vědět, co máte sledovat, a především, kde se opravdu vyplatí nakupovat. Úspory tak mohou jít až do tisíců korun.

Kvalitní obuv

Mezi základní prvky snad každého outfitu patří dobře zvolená obuv. V případě bot je ale nutné zkombinovat nejenom barvy a krásný vzhled, ale vzít v úvahu také pohodlí a především dostatečnou oporu pro nohu. Naštěstí to dnes není žádný problém, protože existuje celá řada značek bot, které se na to specializují. Výsledkem jsou například stylové tenisky a sportovní boty, které si bez obav můžete vzít téměř k čemukoliv.

Mezi zástupce značek obuvi, u kterých stojí za to prohlédnout si sortiment, patří například Skechers. Jde o moderní boty, které splňují náročné požadavky na krásný vzhled i maximální funkčnost a pohodlí při nošení.

Stylové a pohodlné boty v jednom

Pokud hledáte boty, které jsou krásné a pohodlné zároveň, zaměřte se také na tenisky Adidas. Jde o známou značku, která v každé kolekci skvěle kombinuje praktické prvky s aktuálními trendy a designovými prvky pro zaujmutí na první pohled. Můžete si tak vybrat univerzální černé nebo bílé tenisky, ale třeba i takové, které mají výrazný zvířecí vzor či kontrastní barvy. Záleží jenom na tom, co se bude hodit k vašemu stylu.

Zvláštní pozornost věnujte výběru dětských bot

Ještě o něco větší pozornost je nutné věnovat dětským botám. Zde je důležité kromě vzhledu koukat i na kvalitu a správné provedení, aby obuv poskytovala optimální oporu pro dětskou nohu ve vývoji. Dětské boty musí přesně pasovat na nohu, což mnohdy obnáší i poměrně častý nákup nových ve větší velikosti. Aby to bylo o něco jednodušší a levnější, vyplatí se pátrat na internetu, kde zpravidla najdete výhodnější ceny.

Nezapomeňte na kabelku

Kromě obuvi je klíčovým kouskem každého dobře sladěného oblečení i vhodná kabelka. Kvalitní kožené kabelky opět kombinují krásný vzhled i praktické použití. Aby bylo možné dosáhnout podobného souladu, musíte při výběru ideálního kousku pečlivě zvážit hned několik různých kritérií. V první řadě si promyslete, v jaké barvě bude kabelka nejlepší. Klasikou jsou černá nebo hnědá, ale dobrá může být i kabelka v jiných odstínech, protože záleží především na tom, s jakým oblečením ji budete kombinovat.

Kromě barvy a designu si promyslete také optimální rozměry kabelky. Ta by měla být dostatečně velká, aby se vám dovnitř vešlo všechno potřebné. Do větších modelů se bez problémů vejdou dokumenty, nebo třeba notebook. Pokud však nic podobného nosit nepotřebujete, může vám vyhovovat o něco menší kabelka. Výběr je dostatečně široký pro každého.

Trendy batohy do města

A pokud už máte dost nošení běžných kabelek, můžete vyzkoušet batoh. Zní to možná zvláštně, ale moderní dámský batoh má elegantní design, takže může v mnoha případech plnohodnotně nahradit i klasickou kabelku. Stačí si zvolit pouze vhodnou variantu a máte to. K dispozici jsou látkové, ale i kožené modely, které se liší svým provedením i rozměry. Ve všech případech však může být nošení batohu pohodlnější především pro vaše záda, která jsou zatížená rovnoměrně a ne pouze z jedné strany jako je tomu u kabelky. Dobrou zprávou je, že pestrý výběr městských batohů v moderním provedení a za výhodné ceny najdete na specializovaných internetových obchodech. Využít můžete také nejrůznější slevové akce či kupóny, díky kterým bude úspora při nákupech ještě o něco větší.