Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vydejte se za zábavou i relaxem do hotelu Butterfly v Mariánských Lázních

15. června 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Jste stále na vážkách, jaká destinace je pro letošní dovolenou ta pravá? Poradíme vám. Představte si, že byste péči o sebe sama a svoji rodinu vložila do rukou profesionálů, nechala se rozmazlovat uvolňujícími procedurami a ve vířivce si dopřávala zaslouženého odpočinku, zatímco si děti hrají. Přestaňte snít a rozhodněte se pro zábavně relaxační pobyt v Mariánských Lázních.

O tom, že lázně dokážou okouzlit i ty nejmenší a potěšit rodiče zároveň, ví své čtyřhvězdičkový hotel Butterfly, který patří ke skupině Ensana, jenž v Mariánských Lázních provozuje sedm hotelů nejen s léčebným zaměřením. Moderní stavba ve stylu Art Noveau s originálním uměleckým interiérem na první pohled zaujme návštěvníky všech věkových skupin. Gró hotelu Butterfly však spočívá nejen v jeho kráse, ale především v komplexních službách, které uspokojí potřeby dospělých a zaujmou hravé dětské duše.

Autor: Léčebné lázně Mariánské Lázně a. s.

Přírodní zdroje léčí a zároveň uvolňují

Přímo v hotelové hale se nachází vývěr Ferdinandova pramene, bohatý na sulfáty, který je vhodný nejen k popíjení v rámci pitné kúry, ale i ke koupelím. Hotel nabízí i další spektrum tradičních a moderních ozdravných procedur, které využívají zdejší přírodní léčivé zdroje, kterými jsou rašelina a slatina a oxid uhličitý. Vyzkoušejte tak například slatinný zábal, suchou CO2 plynovou koupel, charakteristickou proceduru pro lázeňskou oblast Mariánských Lázní. Oxid uhličitý přirozeně vyvěrá ze země, je známý pod názvem „Mariin plyn“ a používá se k léčení již více než 200 let. Zdraví prospěšná je také inhalace minerální vody nebo inhalace kyslíku.

Autor: Léčebné lázně Mariánské Lázně a. s.

Odpočinek pro rodiče, zábava pro děti

Celá rodina jistě ocení hotelový bazén s vířivými proudy a whirlpoolem a rodiče si mohou dopřát relaxaci v sauně i wellness. S klidným svědomím si můžete dopřávat duševního uvolnění, a pokud jsou vaše děti starší čtyř let, mohou denně trávit čas v dětském klubu, ve kterém si navíc užijí animační program plný zábavy. Mladší dítko může klub pod dohledem jednoho z rodičů navštěvovat také, nebo se smysluplně zabavit v dětském koutku. Mnozí ocení i vskutku kvalitní restauraci a kavárnu se zahrádkou, v níž podávají to nejlepší sladké pečivo ve městě.

Autor: Léčebné lázně Mariánské Lázně a. s.

V Mariánských Lázních to žije

Hotel Butterfly se nachází v centru města u lázeňského parku. Co by kamenem dohodil najdete Hlavní lázeňskou kolonádu a Zpívající fontánu, která rozněžní nejednoho návštěvníka. Procházkou lesem či lanovkou se s dětmi dostanete do parku Boheminium, kde se nachází 75 dokonalých miniatur českých památek. A na zpáteční cestu si můžete užít trochu dobrodružství na koloběžce.

Autor: Léčebné lázně Mariánské Lázně a. s.

All inclusive nabídka

Ubytujte se v hotelu Butterfly, kde se vám o zážitky postarají. V rámci all inclusive nabídky obdržíte volný vstup do wellness centra v hotelu a možnost využívat dětský klub s animačním programem. Zůstanete-li tři noci, ušetříte 10 %, a s každou další nocí se vám sleva zvyšuje.

www.ensanahotels.com