Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jaká je dovolená s kamarádkou a proč ještě ráda necháte muže doma?

17. března 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Bez své drahé polovičky nedáte ani ránu? A co miláčka vyměnit za nejlepší kamarádku a letět na dovolenkovou dámskou jízdu? Řekneme vám několik důvodů, proč je to dobrý plán, který si ráda zopakujete každý rok.

Představu o perfektní dovolené mají ženy a muži rozdílnou, s tím nic nenaděláte. Ať jste s partnerem sladěni sebevíc, s kamarádkou stejně skloubíte očekávání snadněji. S ní už se dobře znáte a víte, že dovolenou si představujete podobně. Méně kompromisů a více společných zálib. To je holčičí dovolená.

Program v dámské režii

Pokud jste při výběru s kamarádkou hledaly třeba „Turecko dovolená“ a vybraly jste si hotel u pláže, čeká vás nerušený odpočinek pod slunečními paprsky. Bez stížností, že je vaší polovičce horko a že ji nebaví jen ležet. Kamarádka si dá s vámi ráda relax na lehátku, při kterém proberete první poslední, nebo si budete předčítat z dámských časopisů. A obě budete spokojené s tím, jak trávíte volný čas.

Nakupování povoleno

A co nakupování? Tím můžete bez výčitek strávit celý den. Zrovna v Turecku, Tunisku nebo v Egyptě je nakupování na tržištích plnohodnotný druh zábavy. Zdejší smlouvání o ceně je proslulé. S kamarádkou můžete i soutěžit, která pořídí suvenýry výhodněji.

Dámská jízda v dovolenkovém duchu

Exotické koktejly u bazénu a v noci něco ostřejšího na párty? Vaše kamarádka vám bude skvělou parťačkou i taneční partnerkou. Jí na parket tahat silou nemusíte. A v klubu vám klidně odpustí i lehký flirt s opáleným cizincem. Vždyť jste přece na dovolené.

Něco jste zapomněla?

S kamarádkou na pokoji to nebude takový problém. Zapomenutý kousek bude pravděpodobně ležet někde na pokoji, jen si o něj požádat. Vlastně už dopředu se spolu můžete domluvit, co která vezme, a tím ušetřit místo v kufru. Co si budeme povídat, prostor navíc se vždycky hodí. Jedna například vezme fén, druhá nějakou zábavu na pláž…

Budete si ještě blíž

Zajít společně na kafe jednou měsíčně je sice příjemné, ale nikdy nestihnete probrat všechno, co byste chtěly. Při týdenní dovolené budete samy překvapené, s čím vším jste se stihly svěřit, co všechno společně vyřešit a o kolik jste si po tom všem ještě blíž.

Konečně povedené fotky z dovolené

Kamarádku nebude otravovat vyfotit vás ve stejné póze desetkrát. K tomu vám poradí, jak se nastavit či srovnat účes. Také lépe odhadne, jak záběr cvaknout, aby vynikly vaše přednosti i zajímavé prostředí kolem. A společná selfíčka? Ta budou jen radostí.

Užijete si přivítání doma

Čeká na vás doma drahá polovička? Uvidíte, jak se po chvíli odloučení budete na sebe těšit. Láskyplné přivítání doma pak bude sladkou tečkou za povedenou dovolenou, a vy uvidíte, že se vám vyplatila po všech stránkách.

Video se připravuje ...