Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Letošním králem StarDance se stal Jan Cina! Favorit Tomáš Verner překvapivě až třetí!

19. prosince 2021 | 09:12

V 11. řadě zábavného tanečního pořadu StarDance... Když hvězdy tančí České televize zvítězil herec Jan Cina (33) s tanečnicí Adrianou Maškovou. Letošní ročník byl plný zvratů, které způsobila pandemická situace v Česku.

Na druhém místě skončili farářka Martina Viktorie Kopecká (35) a Marek Dědík (38), bronz si pak odnáší krasobruslař Tomáš Verner (35) a Kristýna Coufalová.

Jan Cina byl upřímně dojatý a své pocity rozhodně neskrýval. „Děkuji všem, pánům rekvizitářům, děkuji do maskérny, kostymérny, hrozně děkuju Márovi Zelinkovi, protože je skvělej, děkuju rodičům, Péťovi, všem hrozně moc děkuju, a vám všem, za to, co jsme všechno prožili," řekl.

A jaké čtyři tance předvedly páry ve finále? Prvním tancem Jana Ciny a Adriany Maškové byla cha-cha, následovalo tango, třetím tancem byl freestyle. Na závěr předvedli ohnivé paso doble, které si vybrali jako svůj nejlepší tanec.

Úvodním tancem Tomáše Vernera a Kristýny Coufalové byla rumba, druhým tango, dalším tancem byl electro swing a čtvrtým waltz.

Video se připravuje ...
StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové • VIDEO: Videohub

Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík zatančili jive, tango, tanec ve stylu baletu, který provázela hudba z Labutího jezera. Jako svůj nejlepší tanec předvedli ještě paso doble.

Součástí velkolepého finále byl i společný valčík všech letošních tanečních párů, avšak kvůli koronaviru nakonec tři páry netančily.

 

Autor: REDAKCE