Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nové modely řady Samsung Galaxy A v prodeji! Skvělé nové funkce a parametry pro každého za výhodné ceny

Samsung Galaxy A
18. března 2021 | 14:05
Prezentace klienta |

Společnost Samsung představila tři nové chytré telefony Samsung Galaxy A52, A52 5G a A72, díky kterým se nejmodernější parametry dostanou k široké veřejnosti. Mezi největší přednosti nové řady Galaxy A patří vynikající fotoaparát, špičkový displej, voděodolné provedení a baterie s dlouhou výdrží. To zní jako skvělý parťák, no ne?

Nové modely mobilních telefonů jsou v České republice už v prodeji na e-shopu Samsung.cz a u vybraných prodejců elektroniky. A co mohou nabídnout? Úžasný fotoaparát - získáte tak kvalitní v každé situaci a ostré záběry ve dne i v noci, zábavné funkce, díky kterým budou mít vaše záběry styl a švih. Dále modely nabízí jasnější a ostřejší obraz, sofistikovaný design, systém SmartThings, který umožňuje propojení tisíce přístrojů v prostředí chytré domácnosti a snadno je ovládat telefonem Galaxy A, funkci Music Share, díky které se můžete o své sluchové zážitky podělit s rodinou a kamarády a mnoho dalšího.

„Samsung chce zákazníkům poskytnout to, co nejvíc chtějí a potřebují. Proto jsme připravili nové modely řady Galaxy A, které naše skvělé inovativní funkce a parametry nabídnou doslova každému,“ říká Dr. TM Roh, prezident a ředitel divize mobilních komunikací společnosti Samsung Electronics. „Modely A52, A52 5G a A72 jsou typickými zástupci řady Galaxy – zájemci se můžou těšit na horké technologické novinky a vynikající funkce i služby za rozumné ceny.“

Baterie slibuje až dvoudenní výdrž, dále modely nabízí bleskurychlé připojení 5Gb, stereo reproduktory nebo slot na paměťovou kartu s kapacitou až 1 TB. Veškeré inforamce o cenách a nabízených barvách najdete na https://www.samsung.com/cz/bonus-galaxy-a/.

První kupující nových mobilních telefonů Galaxy A52, A52 5G nebo A72 můžou získat jako bonus navíc bezdrátová sluchátka Galaxy Buds+. Akce platí od 17. 3. do 11. 4. 2021 nebo vyprodání zásob a zakoupený telefon je pro získání bonusu nutné registrovat v mobilní aplikaci Samsung Members do 18. 4. 2021, a to výhradně prostřednictvím zařízení, pro které chcete bonus uplatnit. Na jednu registraci, tzn. jeden účet Samsung Account, je možné registrovat maximálně dvě různá zařízení. Podrobné informace a pravidla jsou k dispozici na stránce na https://www.samsung.com/cz/bonus-galaxy-a/.