Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dostali jste za úkol zorganizovat vánoční večírek? Nezoufejte, zajímavé možnosti ještě jsou

21. října 2019 | 10:02

Závěr roku se blíží a pracovní tempo začíná nabývat na hektičnosti s ohledem na to, co všechno je třeba do konce roku stihnout a zařídit. K tomu se brzy přidají starosti s nákupem vánočních dárků, generálním úklidem i pečení cukroví… A právě za této situace k vám přišel šéf s prosbou, abyste si vzali na starost přípravu firemního vánočního večírku pro všechny zaměstnance. Nelehká úloha v těsném časovém limitu! Máme pro vás však neotřelý tip, kde ještě mají volný termín.

 

Organizace nezapomenutelného a zábavného vánočního večírku je třešničkou na dortu vašich pracovních a osobních povinností v nabitém podzimním diáři. Říkáte si, jak to vše zvládnout?

Ti šťastnější organizátoři to řeší už od jara, mají pronajatý prostor, objednaný catering a vymyšlený program. A ty méně šťastní dostali tento úkol až teď, když jsou cateringové firmy ve vrtuli, vhodný a především volný prostor aby jeden pohledal, navíc loňské téma večírku
bylo slabší, a tak je třeba letos přijít s něčím opravdu nezapomenutelným…

Nic se nejí tak horké, jak se to uvaří. Volné termíny na prosinec ještě mají v zábavním centru na způsob proslulé pevnosti Boyard TEPfactor kousek od Prahy. „Rádi vyhovíme i menším poptávkám, ty velké jsou pro nás výzva, které se rádi zhostíme. Výzvy tu totiž máme rádi – vždyť jich tu máme pro naše návštěvníky přichystáno rovnou dvacet pět!“ říká Tomáš Čížek, eventový manažer.

„TEPfactor je nevšední zábava pro každého, kdo touží zažít dobrodružství. Zábavní centrum připomínající českou pevnost Boyard je to správné místo, navíc počasí tu řešit nemusíte. Pod střechou TEPfactoru je hezky celý rok,“ říká eventový manažer Tomáš Čížek.

Dobrodružná hra důkladně prověří týmového ducha a kromě zábavy potrápíte i mozkovnu a trochu se zapotíte při vynalézání řešení zapeklitých úkolů. V zákoutích pirátské jeskyně na vás čeká dvacet pět úkolů, které budete plnit v několikačlenných týmech maximálně po pěti
hráčích. Adrenalinová hra prověří vaši zručnost, sílu, logiku i trpělivost. Snadné to není, ale se správným týmem se zdolá každá výzva. Za každý zdolaný úkol získáte jednu z 20 indicií, které vám pomohou otevřít čtyři bonusové místnosti.

Organizace večírku na klíč

S organizací celé akce vám v TEPfactoru rádi pomůžou. Stačí se jim ozvat, navrhnout vhodné termíny, zadat si požadavky na menu a pak už sledovat, jak se program a vše potřebné jen rýsuje pod rukama zkušených lidí. Nemusíte si složitě lámat hlavu ani s tématem – k pirátské jeskyni a písčitým plážím se přeci jen jedno téma nabízí. Žádný zaměstnanec nemůže být zklamný – kdo by si neužil havajskou party, tancování bosky na pláží, popíjení drinků a noc v plážovém bungalovu. Kreativitě se meze nekladou.

Autor: red