Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

LEGO brašna jako dárek k předplatnému Mateřídoušky!

Fotografie
7. března 2019 | 11:00

Když se řekne Mateřídouška, školákům i jejich rodičům se vybaví mozaika čtivých příběhů, vkusných ilustrací i hravé zábavy. Časopis, který je na trhu dlouhá desetiletí, je určen dětem od šesti do devíti let. Předplatíte-li si dětský časopis Mateřídouška, získáte brašnu na výlety v hodnotě 429 Kč!

První číslo Mateřídoušky vzniklo těsně po válce a od té doby vychází nepřetržitě. Logo tehdy vytvořil na popud spisovatele Františka Hrubína známý malíř Josef Lada. Už od prvních čísel byly součástí časopisu básničky, pohádky a ilustraceDnes v tomto nejoblíbenějším časopise školáků najdete nejen zábavné a naučné články, hravé úkolovky, vtipy a komiksy, ale třeba i čtení na pokračování, luštění a tvoření.

V poslední době můžete spolu s Mateřídouškou nakouknout do světa moderních technologií nebo do přírody, získat tipy na dobré knížky a filmy, anebo se těšit na různé přílohy, například na plakáty. V Mateřídoušce nechybí samozřejmě ani karton na vystřihovánky, hry, masky a pexesa. 

Předplatíte-li si dětský časopis Mateřídouška, získáte brašnu na výlety v hodnotě 429 Kč. Jak můžete vidět, je z čeho vybírat. V nabídce je varianta pro kluky i holky. Objednávat lze na www.ikiosek.cz/materidouska

Autor: red