Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Exkluzivně v Blesku pro ženy: Román Snění za svitu polární záře od Ingy Lindström!

Fotografie
15. února 2018 | 13:30

Během tří měsíců vyjdou s Bleskem pro ženy tři romantické knihy od slavné německé autorky Ingy Lindström. Pro knihy ale nemusíte běžet do trafiky, stačí si je jednoduše objednat prostřednictvím SMS zprávy. Poradíme vám, jak na to!

Zkuste se přenést do světa, který tvoří německá spisovatelka, scenáristka a dramaturgyně Christiane Sadlo, kterou nejspíš znáte pod pseudonymem Inga Lindström. Právě díky její fantazii vznikly desítky knih, filmů a seriálů. Její milostné příběhy mají jedno společné - vždy dopadnou dobře. 

Během tří měsíců máte jedinečnou šanci získat tři romantické knihy autorky, které si můžete objednat prostřednictvím SMS. První román z kolekce nese název Snění za svitu polární záře. Kniha má 320 stran a obsahuje tři příběhy odehrávající se na dalekém severu Švédska. Mrazivá a drsná polární krajina a polární záře tvoří kulisy pro příběhy plné lásky a touhy. Nechybí ani několik receptů na výborné švédské speciality. 

Knihu si můžete objednat až domů prostřednictvím SMS za výhodných 89 Kč. Jak na to? Stačí poslat SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

SNENIW mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: SNENIW Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900
Cena každé přijaté SMS Je 89 Kč vč DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje CZECH NEWS CENTER, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8-16 hod., mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz. Kniha vám bude doručena s časopisem Blesk pro ženy č. 5/2018.
Autor: red