Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Lékař, hasič, nebo kurýr? Rozhodněte, kdo si na Vánoce zaslouží největší dík!

Jan Lédl zachraňuje životy i ve dnech, kdy ostatní slaví
11. listopadu 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Milka se letos rozhodla poděkovat všem, kteří i o Vánocích pracují a starají se tak o naše pohodlí. Projektem „Díky za Vánoce“ chce upozornit na lidi, kteří nám umožňují o svátcích či na Štědrý den nakupovat dárky, péct cukroví, hasit požáry, posílat balíčky, ošetřovat případné úrazy při bujarých oslavách, nebo se dopravit za našimi rodinami. Na vás je zvolit povolání, které si zaslouží nejvíce uznání.

Komu můžete poděkovat?

Až se letos budete na Štědrý večer vyhřívat u rodinného krbu, odpočívat u pohádek a rozbalovat dárky, zkuste si vzpomenout na všechny, kteří tento čas tráví pravidelně v práci. Jsou to lidé, kteří obětují svoje Vánoce, aby mohli pomáhat ty vaše zachránit nebo vylepšit. Každý z nich má svůj příběh. Co myslíte, komu patří největší zásluhy?

Číšnice Tereza

Tereza s úsměvem poskytuje hostům luxusního hotelu prvotřídní servis i na svátky už několik let. Na baru je tu vždycky pro vás, protože dobře ví, že naslouchat svým hostům je ta nejdůležitější věc. Vždyť každou restauraci, bar nebo hospodu dělají lidé.

Tereza Heráková ví, že každý podnik dělají lidé
Autor: Marie Bartošová

Doktorka Nataša

Nataša se celý život věnuje anesteziologii, resuscitaci a léčbě bolesti. Přes dvacet let už krotí bolest jak v Čechách, tak i v zahraničí. Na svátky bývá často v práci, ale díky její rodině, která jí v kariéře velmi podporuje, není nikdy sama.

Nataša Popperová léčí o svátcích případy, které nesnesou odkladu
Autor: Marie Bartošová

Kurýr Milan

Milan je kurýr každým coulem. Po vojně hledal práci, kde by mohl jezdit a být v kontaktu s lidmi a tak zvolil kurýrní služby. Na Vánoce všem vzkazuje, ať na své dárky myslí trochu s předstihem, protože 24. prosince už rozvážení není žádný med! I přesto však přijede kdykoliv a cukrovím na oplátku nikdy nepohrdne.

Milan Felix doručuje balíčky i na poslední chvíli
Autor: Marie Bartošová

Hasič Honza

Bodrý hasič Honza nasazuje ochotně svůj život pro záchranu druhých Vánoce na vánoce. Stoprocentní nasazení předvádí i u trouby při pečení cukroví pro celý sbor. Adrenalin v práci prožívá bez ohledu na svátky a doporučuje, ať sirky a zapalovače schováváme před dětmi. Dokazuje, že i na stanici se dají Vánoce užít.

Jan Lédl zachraňuje životy i ve dnech, kdy ostatní slaví
Autor: Marie Bartošová

Moderátorka Daniela

Sympatická duchovně založená moderátorka a dramaturgyně s velkým zájmem o kulturní dění vstupuje do domovů skrze rádiové vlny i na Štědrý den. Kromě reportáží a interview se zajímavými osobnostmi ráda natáčí dokumenty.

Danielu Brůhovou uslyšíte v éteru i na Štědrý den
Autor: Marie Bartošová

Jak se zapojit?

Díky Milce můžete hlasovat na troufnisinajemnost.cz/aplikace, která povolání si podle vás zaslouží nejvíce díků a posílat i online speciální přání svým blízkým. Vyhrát můžete čokolády Milka Oreo nebo stylový hrníček.

Autor: Marie Bartošová

Začít ale můžete úplně jednoduše – tím, že se na všechny řidiče, doktory, hotelové recepční i prodavače na Štědrý den pěkně usmějete.