Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dotestováno: Čistá okna jsou vizitkou každé hospodyňky!

31. března 2015 | 10:36
Prezentace klienta |

Jaro je tu a s ním přichází čas na důkladné mytí oken. Jak si poradily čtenářky Blesku pro ženy s inovativním čističem oken Kärcher, jsme se dozvěděli z našeho testování.

Vyzkoušet si unikátní stěrku oken Kärcher v praxi chtělo neuvěřitelné množství žen, které navštívilo stránky www.testovanisbpz.cz a my jim za tento zájem velmi děkujeme.

Po odeslání padesáti čističů oken byl všem testujícím ženám odeslán anonymní dotazník, ve kterém měly vyjádřit své názory na spolehlivost, funkčnost a rychlost tohoto přístroje. Celých 97 % z nich by čistič oken Kärcher bez obav doporučilo svým známým a již nebudou k mytí oken používat žádný jiný prostředek.

Testovatelky si nejvíce pochvalovaly výsledný efekt. Okna byla lesklá a beze šmouh. Navíc díky jeho praktické funkci odsávání a jednoduché manipulaci jim šla práce pěkně od ruky, čímž získaly více času pro sebe a svou rodinu. Také už se nemusely obávat kapající vody a nepořádku, který po běžném mytí oken v domácnosti zůstával. Třešničkou na dortu je fakt, že ho kromě oken mohou používat i na zrcadla a dlaždice, což většina z nich velmi ocenila.

Téměř všechny ženy si vysloužily pochvaly od členů rodiny a známých, kteří zpočátku nevěřili, že za tak krátkou dobu lze dosáhnout lesklých a čistých oken bez známky zašpinění.

Jak jste byly spokojeny s používáním čističe oken Kärcher a s výsledkem?

Lenka K.

Tento čistič mi přinesl především úsporu času a tím mi přidal čas na jiné práce a rodinu. Stačí totiž jen přípravek nastříkat na okno, rozetřít, stěrkou vysát a je hotovo.

Dominika L.

S touto stěrkou je umývání rychlejší a komfortnější a beze šmouh. Je skvělé, že tento čistič lze používat i na jiné než jen skleněné plochy. Přípravek na mytí, který byl ke stěrce dodán, je velmi účinný. Velké pozitivum vidím také v tom, že při mytí nemusím namáčet ruce v jakémkoliv čisticím prostředku. Z výrobku jsem opravdu nadšena!

Petra D.

Celkový dojem je skvělý! Mytí jakéhokoliv povrchu je snadné. Nejlepší je, že se při utírání povrchů do sucha nemusí používat noviny, jelení kůže či jiné pomůcky.

Jitka B.

Jsem důchodkyně, proto mě nadchlo především to, že práce se stěrkou Kärcher je rychlá a naprosto fyzicky nenáročná.

Martina S.

Nadchla mě snadná a rychlá manipulace se stěrkou a také to, že si nenadělám nepořádek okolo. Dokonce si to chtěl vyzkoušet i manžel!

Ilona K.

Vzhledem k tomu, že mám atopický ekzém, je pro mě naprosto skvělé, že mi saponát ani špinavá voda neteče po rukou a tím pádem mě pokožka nesvědí. Také chci pochválit to, že všechny komponenty mi šly rychle složit a skvěle do sebe zapadaly. Hodnotím jako opravdu kvalitní výrobek!