Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Testujte s námi! Dostanete papriku zdarma!

Video se připravuje ...
Staňte se součástí testovacího týmu i vy!
VIDEO: Komerční prezentace
26. ledna 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Blesk pro ženy dává šanci vyjádřit se všem svým čtenářkám! Neváhejte a přijměte tuto výzvu v našem novém testovacím projektu, díky kterému se kuchařky v celé zemi dozvědí, jaká paprika je v kuchyni ta NEJ a proč!

Jak se zapojit?

Do velkého testování se může zapojit každý, kdo má chuť anonymně sdělit svůj názor a získat vzorky lahůdkové a gulášové papriky zcela zdarma! Stačí vyplnit formulář na www.testovanisbpz.cz v týdnu od 26. 1. do 1. 2. 2015 a pak už jen očekávat testovací vzorky. Po vyzkoušení koření vás e-mailem zkontaktuje výzkumná agentura, které vyplníte několik otázek, jak jste byly s paprikou spokojené. Vzhledem k omezenému množství obou druhů koření neváhejte a zapojte se do naší výzvy co nejdříve!

Co testujeme?

Žádná kuchařka se při vaření neobejde bez papriky. Tentokrát si vezmeme na paškál papriku gulášovou a lahůdkovou. Gulášovou jistě každá z vás používá při vaření oblíbené české klasiky, guláše, aby mu dodala tu pravou pikantní chuť, a lahůdková pro změnu ovoní vaše jídlo příjemným aromatem, které znáte z maďarské kuchyně.

Která paprika při testování vyhrála u vás? Lahůdková? Gulášová? Obě? Podělte se s námi o svůj názor!

Video se připravuje ...