Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Co vás zajímalo v roce 2014? Hubnutí, sex a horoskopy

  • Které články vám letos přišly nejzajímavější?
    28. prosince 2014 | 10:00

    Končící rok 2014 byl velmi bohatý na nejrůznější kauzy kolem celebrit. Angelina Jolie a Brad Pitt si konečně řekli své ano a do chomoutu se konečně podařilo dostat také George Clooneyho. Bohužel nás letos také opustilo až příliš mnoho celebrit, mezi kterými byli také Iveta Bartošová nebo Petr Hapka. Vás, naše čtenářky, ale zajímaly úplně jiné věci. Především ty praktické, hubnoucí a mystické. Toto je seznam top 10 článků, které vás letos v našem ženském světě bavily nejvíc.

  • Rakovinotvorné potraviny, které denně jíme

    Autor: Shutterstock
    Strašák jménem rakovina je právem velmi obávaný. Podle statistik se s ním totiž potká každý třetí Čech. I to, že se snažíte jíst zdravě, ale paradoxně může být způsob, jakým se vám do těla dostanou nežádoucí karcinogeny. Spousta se jich totiž nachází bohužel také na ovoci a zelenině. Podívejte se na čtrnáct rakovinotvorných potravin, které denně konzumujeme.
  • Nejošklivější módní kousky současnosti

    Autor: Archiv firem
    Schovávají se vám ve skříni legíny, harémové kalhoty nebo návleky? V zásadě proti nim nic nemáme, jsou super pohodlné a k domácímu lenošení nebo na přeběhnutí do samoobsluhy pro mléko a zeleninu se báječně hodí. Na druhou stranu příliš esteticky nevypadají a například do práce byste si je měla buď odpustit, nebo opravdu perfektně zkombinovat. Podívejte se, jaké jsou nejošklivější módní kousky současnosti.
  • 10 triků supermarketů na zákazníky

    Autor: Shutterstock.com
    Akční ceny, neodolatelné slevy, ale i velikost nákupních vozíků, podmanivá hudba nebo rozložení sekcí v obchodních domech. Odhalily jsme deset nejčastějších triků supermarketů, pomocí kterých se vám snaží vnutit mnohem větší nákup, než jste si původně plánovaly. Podívejte se, na co si dát při nakupování pozor.
  • Potraviny, které do ledničky nepatří

    Autor: shutterstock
    Ukládáte do chladničky pro jistotu téměř všechny potraviny, abyste tak co nejdéle prodloužila jejich trvanlivost? Bohužel děláte chybu. Mnoho potravin do lednice totiž nepatří, a to včetně těch, do kterých byste to možná neřekla. Podívejte se, kterým potravinám chlad v ledničce škodí.
  • Jaké znamení k vám sedne v posteli

    Autor: shutterstock
    Možná je pro vás astrologie nesmysl a na znamení zvěrokruhu se pranic neohlížíte. Jenomže co když na tom, co říkají hvězdy, přece jen něco bude a některé znamení se k vám hodí o trošičku víc než jiné? Podívejte se, s jakým znamením zažijete v peřinách hotový uragán vášně.
  • Jak by neměla vypadat vaše snídaně

    Autor: Profimedia.cz
    Špatně zvolená snídaně vám nemusí způsobovat jen nechtěná kila navíc, ale může být také zodpovědná za to, že jste podrážděná, lítostivá nebo vás honí nezvladatelná chuť na sladkosti. Podívejte se, jaké snídaně by se vám neměly objevit na stole.
  • 7 věcí, které zpomalují metabolismus

    Autor: shutterstock
    Cvičíte, držíte se v jídle, snažíte se správně spát, místo řízku si dáte salát, a ručička na váze se stejně ne a ne pohnout směrem dolů? Možná se snažíte až moc a v dobré víře si nevědomky zpomalujete metabolismus. Podívejte se na důvod, proč nehubnete.
  • Co vám dali do vínku staří Řekové

    Autor: profimedia.cz
    Podle antického Řecka nezáleželo na tom, v jakém měsíci jste se narodili, ale v který den. Každý ze dnů v týdnu je totiž magicky propojen s planetou a bohy, kteří vám dali do vínku určité vlastnosti a předpoklady. Podívejte se, co o vás prozradí den, kdy jste se narodili.
  • Proč pít vodu s citronem

    Autor: Shutterstock.com
    Kromě toho, že vám ráno dokonale nastartuje metabolismus (ideálně společně se lžící olivového oleje), má pití vody s citronem mnohem více benefitů. Například vám uklidní podrážděný žaludek a posílí imunitu. Podívejte se na sedm důvodů, proč pít vodu s citronem.
  • Co ještě nevíte o ženském přirození

    Autor: Shutterstock.com
    Vlastnosti a schopnosti našich pohlavních orgánů jsou vskutku fascinující. A přestože jistě dobře znáte jak ty své, tak partnerovy, jistě vás překvapí, co všechno se o nich nového dozvíte. Podívejte se na 8 věcí, které jste možná ještě nevěděli o ženském přirození.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.