Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejlepší příběhy roku 2013: Zaujaly vás penisy slavných i zrádné potraviny!

  • Jaké články jste si v letošním roce oblíbili právě vy, čtenáři webu Blesk pro ženy?
    29. prosince 2013 | 06:00

    Konec roku je vždy časem bilancování. I my jsme si proto pro vás připravili pár žebříčků toho nejlepšího za letošní rok. Pojďte se proto teď společně s námi podívat, jaké články vám letos přišly nejzábavnější, nejdojemnější, nejužitečnější a nejzajímavější.

  • Deset nejúčinnějších tukožroutů

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Co potřebujeme po Vánocích nejvíc? Bezbolestný a co nejrychlejší způsob, jak shodit nabraná kila. A protože my ženy se sebou nikdy nejsme úplně spokojené, zasloužené desáté místo vašich nejoblíbenějších článků tak, bez velkého překvapení, obsadily potraviny, které vašemu tělu pomohou účinně spalovat tuky. Zkuste je, díky nim totiž budete hubnout dvakrát tak rychleji.
  • Pravé tváře topmodelek

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Přestože se na nás z obálek časopisů a televizních obrazovek smějí dokonalé ženy bez jediné chybičky, vypátrali jsme, že i světové topmodelky mají nedostatky jako vy, nebo my. Na molu krásky a ve skutečnosti ženy s akné, kruhy pod očima a mastnými vlasy vás natolik zaujaly, že si zasloužily obsadit deváté místo.
  • Dětské kopie celebrit

    ..
    Autor: Tricia Messseroux, tricia.bigeyephotography.com
    Jsou roztomilí a vypadají jako zmenšené kopie světových celebrit. Řeč je o malých dětech, které se fotografka Tricia Messeroux rozhodla nafotit v oblečení a pózách tak, aby byly co nejpodobnější svému slavnému protějšku. Malá Rihanna, Adele nebo Geogre Clooney vás zaujali natolik, že jste je katapultovali na osmé místo našeho žebříčku nejčtenějších článků.
  • 15 potravinových lhářů

    ..
    Autor: Shutterstock
    Snažíte se jíst zdravě, ale kila pořád ne a ne jít dolů? Možná jíte sice velmi zdravé potraviny, které v sobě ale obsahují vysoké množství energie. Sestavili jsme proto pro vás seznam patnácti potravin, do kterých byste to možná neřekli, ale mohou vám váhu lehce zvýšit. Není divu, že jste si jej oblíbili, ostatně my jsme byly také poměrně překvapené!
  • VIP se šancí hrát v pornu

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Koho se snažili producenti z porno průmyslu přemluvit k natočení filmu pro dospělé? Například švagrovou prince Williama Pippu Middleton, Miley Cyrus nebo dokonce Susan Boyle a mnoho dalších slavných osobností. Celebrity zkrátka táhnou a v pornu to platí dvojnásob. Většina z nich si samozřejmě "lákavou" nabídku nechala ráda ujít, některé však neodolaly snadnému výdělku. A vy jste jim díky tomu přisoudili šesté místo na našem žebříčku.
  • Vzájemná nenávist živé Barbie a Kena

    ...
    Autor: Facebook.com
    Jaky by nebylo dost absurdní, že dospělí lidé podstupují desítky plastických operací, aby vypadali jako umělohmotné panenky, navíc na sebe dokonce plivou špínu. A tak zatímco vztah "skutečných" Barbie a Kena je zalitý sluncem, jejich živoucí kopie si nemohou přijít na jméno. A co bylo příčinou jejich velké hádky? Samozřejmě vzhled, jak jinak.
  • Nejtlustší muž světa zhubl

    ...
    Autor: Reprofoto ITV/profimedia.cz
    Stejně jako my, i vy milujete příběhy skutečných lidí. A tím nejoblíbenějším z letošních reálných příběhů se stalo odhodlání, s jakým nejtlustší muž světa Paul Mason zhubl bezmála 300 kilogramů. S "pouhými" 156 kily si tak v padesáti letech začal plnit nový sen - stát se kulturistou!
  • Penisy slavných mužů

    ...
    Autor: čtk, archiv Blesku, instagram.com,
    Bronzové místo na žebříčku nejčtenějších článků letošního roku obsadili slavní muži a jejich nádobíčko. Vypátraly jsme, jak byla příroda štědrá nebo skoupá k českým i světovým krasavcům a samozřejmě jsme se s vámi o tyto informace musely podělit. Pokud tedy sníte o probdělé noci v peřinách Bruce Willise, Leoše Mareše nebo Davida Beckhama, možná vás bude také zajímat, co ukrývají v kalhotách.
  • Módní peklo celebrit

    ...
    Autor: profimedia
    Stříbrnou pozici si vysloužily opět celebrity, ovšem tentokrát se o to postaraly svými módními přešlapy. Už dávno víme, že i slavní jsou jenom lidi, i tak by si ale měli dávat pozor na svoji image. Módnímu peklu tak letos kralovali VIP, které už nechceme znovu vidět v plavkách. A kteří to jsou? Třeba Ivana Trump nebo Donatella Versace.
  • Sex podle slunečních znamení

    ...
    Autor: Shutterstock
    Tušíte jací jsou v posteli vodnáři nebo štíři? Ne? Pak vám nějakým záhadným způsobem musel uniknout vítěz letošního žebříčku a nejčtenější článek roku 2013 - sex podle znamení zvěrokruhu. Odhalily jsme v něm, že sluneční znamení se neprojevují jenom v povaze jeho nositele, ale také v jeho postelových dovednostech a libůstkách. A vám jsme se s tímto zjištěním trefily do noty natolik, že jste mu zaručili zaslouženou zlatou medaili.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.