Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Soutěž o VIP vstupenky na předpremiéru filmu Pozdravy ze spermabanky

Zasoutěžte si o vstupenky na předpremiéru nové komedie s Vincem Vaughnem!
26. listopadu 2013 | 14:13

Máte rádi romantické komedie s Vincem Vaughnem v hlavní roli? Pak si nenechte ujít naši facebookovou soutěž o 5 VIP vstupenek pro dvě osoby na exkluzivní předpremiéru tohoto snímku, který ve čtvrtek vstupuje do kin!

Nejnovější komedie Pozdravy ze spermabanky, jehož partnery je Bontonfilm a ISCARE - klinické centrum asistované reprodukce, staví Vince Vaughna do nelehké pozice, zjišťuje totiž, je biologickým otcem 533 dětí!

soutěž iscare
Autor: iscare
Pokud toužíte vědět, co se v bláznivé romantické komedii stane dál, nepropásněte možnost zasoutěžit si s námi o 5 vstupenek pro dvě osoby na exkluzivní předpremiéru tohoto filmu, která se uskuteční již zítra. Akce je spojená s výstavou a dražbou fotografií Petra Koukala a Lucie Křížkové a je uzavřená pro veřejnost.

Vše co musíte pro výhru udělat je navštívit naši facebookovou stránku a odpovědět na jednoduchou otázku - od kterého roku působí klinika ISCARE v České republice. Na výběr máte ze tří možností. Napovíme vám, že správnou odpověď naleznete na stránkách kliniky ISCARE.

Přejeme vám hodně štěstí v soutěži a příjemnou zábavu u filmu Pozdravy ze spermabanky!

Autor: red