Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Dokonalé svačiny plné pohádkových postav, které by vašim dětem každý záviděl

Video se připravuje ...
Některé svačinky jsou tak snadné, že je zvládnou i samy děti
VIDEO: youtube.com/BeauCoffron
29. října 2015 | 11:00

Také vám děti chodí ze školy se svačinami, které jste jim s láskou ráno připravili, a ony se jich ani nedotkly? Inspirujte se jedním blogerem a tatínkem tří dětí. Ten jim chystá do školy takové svačinky, které jim spolužáci mohou jen závidět!

Když začal Beau Coffron před třemi lety sdílet fotky svačin, které připravil svým dětem do školy, setkal se paradoxně se spoustou negativních reakcí ze strany anonymních internetových uživatelů.

"Tady má někdo tolik volného času, že neví, co s ním." "Najdi si radši pořádnou práci." To byly zřejmě nejčastější reakce na jeho adresu. Ve skutečnosti ale Beau práci na plný úvazek má, je pozorným manželem a šťastným otcem tří holčiček.

Důvod, proč začal pro své dcery připravovat svačiny plné pohádkových postav, je mnohem hlubší než pouhá nuda a snaha vyniknout. Před třemi lety totiž Beauovi zemřel otec na rakovinu a jeho ztráta ho tak bolela, že si uvědomil, že chce být součástí každého dne svých dětí, i když s nimi zrovna není, protože jsou ve škole a on v práci.

Když viděl, jak nadšené jsou ze svačin jeho děti, založil si blog LunchboxDad.com, aby inspiroval rodiče po celém světě. Jeho hlavní poselství je prosté: projevte trošku kreativity, aby vaše děti měly jistotu, že na ně myslíte a že je milujete, i když s nimi zrovna nejste.

Troufli byste si na takovéto svačinky i vy? Inspirujte se v naší fotogalerii.

Autor: brig