Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Skutečný život matek na mateřské: Jak to, že ještě nezešílely?

23. února 2015 | 06:00

Většina mužů a bezdětných žen si pod termínem "mateřská dovolená" představí namalovanou, upravenou ženu, která si s nohama na stole za tichého broukání batolete v ohrádce čte knihu. Fotografka Anna Angenend ale svými vtipnými fotografiemi dokazuje, že právě termín "dovolená" nemůže být vzdálenější pravdě.

Když se na sociálních sítích podíváte na fotky dětí vašich známých, většinou vidíte usměvavé, bystré a hodné malé človíčky. Nenechte se mýlit!

Nikdo přece nedá na Facebook nebo Instagram fotku svého dítěte ze situace, ve které se chovalo jako naprostý a nezvladatelný spratek. Tedy až na pár výjimek.

Pokud také (jako většina rodičů) podléháte dojmu, že vás váš potomek či potomci jednou dovedou k šílenství, nebojte se, nejste v tom sami! Stejně jako vy žije většina žen na mateřské dovolené v chaotickém bezvládí hluku, nepořádku, nedostatku spánku, legrace, zoufalství a absolutního štěstí.

A své o tom ví i fotografka Anna Angenend, matka tříleté holčičky, která každodenní kolotoč matek na mateřské dovolené ztvárnila na několika vtipných fotografiích. Co říkáte, poznáváte se v nich také?

Autor: annaangenend.com

Autor: annaangenend.com

Autor: annaangenend.com

Více fotek naleznete v naší fotogalerii:

 

Autor: brig