Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejextrémnější plastiky: Dvacetikilová ňadra, kačeří rty i kočičí tvář!

  • 12. listopadu 2013 | 06:00

    Pohled na tyhle živoucí kreatury obyčejné smrtelníky děsí! Jejich těla jsou plná silikonu. Víc než živým lidem se podobají figurínám, známým z pouťových strašidelných zámků. Plastika skutečně dokáže proměnit lidi k nepoznání. Posuďte sami!

  • Beshine (30)

    Beshine
    Autor: beshine.com
    Německá modelka známá pod uměleckým pseudonymem Beshine, která obvykle pózuje nahá, o sobě tvrdí, že je majitelkou "Největších ňader na světě." Třicetiletá kráska z Hamburku, vlastním jménem Mayra Hills, nosí podprsenku velikosti 32XXX. Její prsa váží třetinu její váhy, dohromady mají neuvěřitelných dvacet kilo! Kdysi mívala košíčky velikosti A, plastický chirurg jí však už roky pravidelně aplikuje injekce, které voperované implantáty zvětšují. Její podprsenky jsou vyráběné na zakázku, padnoucí oblečení shání jen těžko. V rozhovoru na svém webu Beshine prohlásila: "Je to vždy dobrodružství procházet se na veřejnosti s těmihle obrovskými ňadry."
  • Kristina Rei (23)

    Kristina Rei
    Autor: Facebook/Kristina Rei
    Mladá žena z Ruska, která se zoufale snaží vypadat jako Jessica Rabbit, má pravděpodobně největší rty světa. Třiadvacetileté Kristině Rei se odjakživa její tenké rty zdály ošklivé a tak se rozhodla nechat si je "přifouknout" ve stylu své oblíbené kreslené postavičky. Od sedmnácti let v nich má už více než 100 injekcí silikonu. První implantáty si pak nechala voperovat v devatenácti letech. V roce 2011 v rozhovoru pro britský deník The Sun Kristina prohlásila, že s těmihle zákroky rozhodně nemíní přestat. "Chci si nechat zvětšit i prsa z céček na velikost DD, chirurgicky poupravit nos a pozměnit tvar uší, abych vypadala jako elf. Je dobré být jiná," řekla. "Jsem na tom závislá. Miluju to."
  • Jocelyn Wildenstein (72)

    Jocelyn Wildenstein se změnila v plastikové monstrum.
    Autor: profimedia
    Jednou z nejslavnějších žen, závislých na plastické chirurgii, je určitě Jocelyn Wildenstein, přezdívaná Wildensteinova nevěsta. Byla totiž manželkou bohatého obchodníka s uměním Aleca Wildensteina. Ale častěji je také nazývána "Kočičí ženou", protože poté, co načapala svého manžela v posteli s mladičkou ruskou modelkou, se ho údajně pokusila získat zpět tím, že podstoupila plastickou operaci, aby vypadala jako divoké kočkovité šelmy, které její manžel miloval. Bohužel ani to nepomohlo a pár se v roce 1999 rozvedl. Dnes dvaasedmdesátiletá Jocelyn, která údajně v průběhu let utratila za plastiky v přepočtu téměř pětasedmdesát miliónů korun, má za sebou víc než sedm liftingů obličeje, drastickou operaci na předělání tvaru očí a velké množství kolagenových injekcí do rtů, tváří a brady.
  • Hang Mioku (50)

    Takhle vypadala Hang poté, co si vpíchla kuchyňský olej do tváře
    Autor: Isifa.com/Rex Features/Sinopix
    Hang Mioku byla úspěšná korejská modelka, kterou kariéra zavedla do Japonska. Tam podstoupila několik plastických zákroků. Když jí však chirurgové odmítli další zákrok provést, napíchala si doma tvář kuchyňským olejem. Hlava jí opuchla do zrůdných rozměrů. Z krásné ženy se rázem stala zrůda. Během deseti opravných zákroků jí pak bylo z obličeje odebráno 60 gramů silikonu a z krku 200 gramů závadných látek. Dnes padesátiletá Hang ale stejně zůstala nadosmrti znetvořená. Ven proto raději příliš nevychází a pracuje zavřená v recyklační továrně.
  • Vanilla Chamu

    1758847:gallery:true:trueVe snaze vypadat jako "živá francouzská panenka" podstoupila japonská modelka Vanilla Chamu už třicet plastických zákroků. Utratila za ně v přepočtu více než dva milióny korun. Za sebou má několik operací očních víček, nosu, brady a lebky, ale i takové procedury jako je liposukce či implantace řas. Ani to jí však ke spokojenosti nestačí. Nedávno si nechala voperovat silikonové prsní implantáty a teď si chce dokonce nechat prodloužit nohy. Žena, která svůj současný věk však pečlivě tají, má v úmyslu podstoupit tolik operací, kolik bude k dosažení jejího životního snu třeba. Touží vypadat jako panna s porcelánovou hlavou.
  • Valeria Lukyanova (22)

    Valeria tvrdí, že nikdy nepodstoupila žádnou plastiku.
    Autor: Facebook/Valeria Lukyanova
    Valeria Lukyanova z Ukrajiny vypadá jako oživlá panenka Barbie. Dlouhé rovné blond vlasy, neuvěřitelně útlý pas, kontrastně bujné poprsí a boky, dlouhé štíhlé nohy, k tomu dokonalý make-up, z nějž září velké blankytné oči. Přestože sama tvrdí, že všechno na jejím těle je dílem "matičky" přírody, povídá se, že je tahle dvaadvacetiletá kráska na operačním stole plastického chirurga jako doma. Podle některých informací má po vzoru Cher odebraná spodní žebra, aby měla co nejužší pas, samozřejmě silikony v prsou a patřičně upravený obličej.
  • Amanda Lepore (45)

    Amanda Lepore šokovala na galavečeru Studia 54 svým všeodhalujícím modelem.
    Autor: Profimedia.cz
    Jednou z nejvýraznějších celebrit ve světě, která si nechává botulotoxin vpichovat do tváře, je transsexuálka Amanda Lepore. Americká módní ikona, herečka, zpěvačka a modelka se původně narodila jako Armand. Bohužel, ten si ve svých jedenácti letech uvědomil, že zřejmě žije uvězněn ve chlapeckém těle, a začal velmi toužit po tom, stát se ženou. V roce 1984 proto podstoupila změnu pohlaví.
  • Justin Jedlica (33)

    Justin Jedlica podstoupil okolo 90 operaci, aby vypadal jako panáček Ken.
    Autor: Facebook.com
    "Živý Ken" Justin Jedlica, jehož rodiče pocházejí z Bratislavy, má už za sebou více než devadesát plastických operací. Do svých plastik investoval v přepočtu už téměř tři milióny korun. Aby byl dokonalý, podstoupil už úpravu nosu, lebky, tvaru obočí, rtů, brady i hýždí. Dokonce si plastickým chirurgem nechal vytvořit prsní implantáty a aby nemusel dřít hodiny v posilovně, silikonem si nechal "vymodelovat" i bicepsy.

    Komerční sdělení:

    Nepotřebujete plastiky abyste vypadala dobře: Vyzkoušejte kosmetické přístroje!

Klíčová slova:  plastika, nejextrémnější plastiky
Diskuse ke článku
.