Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zdeněk Macura se kvůli stavbě bazénu stal terčem posměchu! Nic podobného jste neviděli…

6. srpna 2017 | 01:15

Letošní léto je tak žhavé, že jen málokdo pohrdne nějakým zchlazením. Ale jsou i tací, jako proslulý ochránce žen Zdeněk Macura, který na to šel z gruntu. Rozhodl se postavit bazén!

Rival Josefa Rychtáře v boji o srdce Ivety Bartošové Zdeněk Macura se rozhodl realizovat se i jinak, než samozvaný ochránce žen, ale jako kutil. Bořek Stavitel by se divil a Pat s Matem by možná byli zahanbeni tím, na co se podařilo přijít zpěvaččinu obdivovateli a únosci.

Vytvořil dílo vskutku nevídané! Bazén, tedy lépe řečeno bazének, o velikosti 1x2 metry. A nezapomněl se se svou stavbou pochlubit na sociální síti. Dočkal se řady komentářů. „Zdendo, nebyla by lepší vana?“ napsal Macurovi jeden z jeho zřejmě nepříliš velkých fanoušků. Další se dotázal, zda tam bude dávat i protiproud a poradil mu, aby se ve vedrech šel raději smočit do rybníka a nic nekopal.

Kritika však již zmíněného kutila nijak neodradila, aby kontroval slovy, která pronesl pro Expres.cz: „Úroveň charakteru a ctností u lidí je bohužel nízká. Někdy mi přijde, že se lidi předhánějí v tom, kdo se vyjádří více opovržlivě.“

Autor: red
Video se připravuje ...