Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Na pohřbu držela v náruči novorozeně. V tu chvíli netušila, jak moc jí to změní život!

14. května 2017 | 17:29

Někdy stačí chvilka a život se vám obrátí naruby. Mladá Britka to zažila, když si na pohřbu v Ugandě chviličku pochovala miminko zemřelé. Neuvěříte, jak jí to změnilo život!

Britce Emilii Larter bylo tehdy 22 let. Právě úspěšně dokončila vysokou školu, snila o kariéře a o tom, jak si bude užívat života. Chtěla vidět svět, tak vzala na dva měsíce práci v Ugandě, kde se měla věnovat malým dětem.

Tehdy ještě Emilie neměla ani zdání, jak jí toto rozhodnutí změní život. V Ugandě se jí dařilo a svou práci vykonávala naplno. Jednou za ní přijeli z vedlejší vesnice kvůli novorozeněti, které potřebovalo okamžitou pomoc. Když Emilie Larter dorazila na místo, zjistila, že tam právě probíhá pohřeb ženy, která po sobě zanechala pětidenní miminko, o které se neměl kdo postarat.

A pak přišel ten osudný okamžik, kdy jí dali novorozeně do náručí. Dívka si chlapce okamžitě zamilovala. Přestože se po času musela vrátit zpět do Velké Británie, na miminko nezapomněla a ihned se pustila do shánění prostředků, aby mohla chlapečka adoptovat.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...